Πανιώνιος –Νίκη Βόλου 2-1 (photos)

Πανιώνιος –Νίκη Βόλου 2-1 (photos)

Νίκη ανάσα με 2-1 του Πανιωνίου εναντίον της Νίκης Βόλου.  Η ομάδα της Νέας Σμύρνης κατέκτησε τους τρεις βαθμούς και «ξεκόλλησε» από την ζώνη του υποβιβασμού. Αντίθετα, η Νίκη Βόλου, παραμένει ουραγός του βαθμολογικού πίνακα της SuperLeague.

Ο Πανιώνιος καλύτερος της Νίκης κατέκτησε δίκαια το τρίποντο. Οι Νεοσμυρνιώτες μπήκαν στο γήπεδο, αποφασισμένοι για την  νίκη. Οι Βολιώτες από την πλευρά τους μονο στο τέλος προσπάθησαν να απειλήσουν. Το μόνο που κατάφεραν είναι να μειώσουν σε 2-1.   

Μπήκε δυνατά

Καλή στιγμή για τον Πανιώνιο στο 13' με τον Γιάννου από καλή θέση να σουτάρει αλλά η μπάλα να φεύγει άουτ.  Το σκορ άνοιξε με τον Ταξιάρχη Φούντα. Ήταν το 29 όταν ο Φούντας ανοίγει το σκορ με πλασέ κι ενώ αρχικά δικό του σουτ είχε κοντράρει στα σώματα παικτών της Νίκης.Ένα σκληρό μαρκάρισμα έφερε τις έντονες διαμαρτυρίες του γενικού αρχηγού του Πανιωνίου, Δαμάνη, και την αποβολή του από τον Ντίτσο. Γεγονός που τον έκανε έξαλλο, με αποτέλεσμα να κινείται προς την πλευρά του τέταρτου διαιτητή, Σταύρου Μαντάκη, με τον οποίο είχε φραστικό επεισόδιοΜέχρι και την λήξη του ημιχρόνου, ο Πανιώνιος ήλεγχε τον αγώνα,  με την κατοχή να αγγίζει κάποιες στιγμές το 70%.

1174316

Συνέχεια στην επίθεση

Στο δεύτερο ημίχρονο το σκηνικό δεν άλλαξε. Ο Πανιώνιος στην επίθεση και η Νίκη να αμύνεται.  Στο 48΄ο Πανιώνιος κερδίζει πέναλτι. Ο  Γιάννου μαρκάρεται από τον Αργύρη στην περιοχή και ο διαιτητής καταλόγισε πέναλτι. Ο Κολοβός εκτέλεσε εύστοχα και έκανε το 2-0. Πέρασε σχεδόν μια ώρα αγώνα, για να απειλήσει η Νίκη. Στο 57' ο Μουζακίητς εκτέλεσε φάουλ , αλλά  ο Παπαδόπουλος, μπλόκαρε εύκολα.Ένα  σουτ του Μπουμάλ από το ύψος της περιοχής στο 75' μπλόκαρε ο Ταΐρης, ενώ το τακουνάκι του Κολοβού στο 80' από κοντά δε βρήκε δίχτυα και ο Γιάννου νικήθηκε από τον γκολκίπερ της Νίκης στο πλασέ που επιχείρησε δύο λεπτά αργότερα. Στο 84’ έγινε η σέντρα από αριστερά, η άμυνα του Πανιωνίου δεν μπόρεσε να διώξει, ο Αναστασόπουλος βρέθηκε απέναντι στον Παπαδόπουλο και τον πλάσαρε εύστοχα για το 2-1!

Ο κορυφαίος του αγώνα

1174433

Κολοβός και Φούντας μοιράζονται το τίτλο του κορυφαίου του αγώνα. Και οι δύο έτρεξαν πολλά χιλιόμετρα, δημιούργησαν και σκόραραν. Ο Κολοβός έστω και στα σημεία ήταν καλύτερος του Φούντα. Πραγματοποίησε ίσως το καλύτερο του  φετινό παιχνίδι και βοήθησε τα μέγιστα,  την ομάδα του, να φθάσει στην νίκη!  

Πανιώνιος: Παπαδόπουλος, Τασουλής, Παντίδος, Πάνος, Γιάννου, Ιμπαγάσα (69' Μπουμάλ), Χατζηϊσαΐας, Φούντας (90'+3' Οικονόμου), Μπούζας, Μητρόπουλος, Κολοβός (83' Γκίνης)

Νίκη Βόλου: Ταΐρης, Παπουτσογιαννόπουλος, Μαρινάκης, Αργύρης (61' Νεσάτ Μέτσε), Ίβενς, Λούξ, Καρασαλίδης, Κυζιρίδης (46' Μουζακίτης), Αναστασόπουλος, Ροζέριο (70' Κορέτα), Τζιώρας

Θυμηθείτε την εξέλιξη του live, ΕΔΩ



Τσεντί Οσμάν: Ένας σούπερ σταρ για όλες τις δουλειές στα χέρια του Αταμάν
Τσεντί Οσμάν: Ένας σούπερ σταρ για όλες τις δουλειές στα χέρια του Αταμάν
Νίκη των Καναδών στις ΗΠΑ μετά από 67 χρόνια!
Νίκη των Καναδών στις ΗΠΑ μετά από 67 χρόνια!
Τένις: Εκτός τουρνουά Γουαδαλαχάρα η Μαρία Σάκκαρη
Τένις: Εκτός τουρνουά Γουαδαλαχάρα η Μαρία Σάκκαρη
Ράλι Ακρόπολις 224: Ατύχημα για Οζιέ στη τελευταία ειδική, νικητής ο Νεβίλ - Θριαμβεύτρια η Hyundai
Ράλι Ακρόπολις 224: Ατύχημα για Οζιέ στη τελευταία ειδική, νικητής ο Νεβίλ - Θριαμβεύτρια η Hyundai
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved