Ανανέωσε η Σερέτη
Η Κατερίνη Σερέτη είναι η πρώτη παίκτρια του Περιστερίου που αποφάσισε να επεκτείνει τη συνεργασία της με το σύλλογο των δυτικών προαστίων.
Η 29χρονη γκαρντ, που έδωσε τη συγκατάθεσή της στη διοίκηση και θα φορά τη φανέλα του ΓΣΠ και την αγωνιστική περίοδο 2011-2012, ανέφερε: «Το Περιστέρι έχει πολύ οικογενειακό περιβάλλον, είναι ένας οργανωμένος σύλλογος με μεγάλη ιστορία και ένιωσα ότι στην παρούσα φάση ήταν η καλύτερη επιλογή για εμένα. Υπάρχει εξαιρετικό κλίμα στην ομάδα μας και όλες οι προοπτικές για να παίξουμε καλό μπάσκετ στο νέο πρωτάθλημα».
Η Κατερίνα Σερέτη ξεκίνησε από τον ΔΑΣΑΛ το 1993, σε ηλικία 11 ετών, ενώ έμεινε στα Άνω Λιόσια έως τα 18. Στη συνέχεια, έπαιξε κατά σειρά σε Ηλιούπολη, Χολαργό, Αγίους Αναργύρους, Π. Φάληρο, Παγχιακό και ΦΕΑ, με την οποία κέρδισε την άνοδο στην Α1 και έπαιξε εκεί και την επόμενη περίοδο, πριν ενταχθεί στο Περιστέρι το καλοκαίρι του 2010.