INTIME SPORTS
Έξαλλοι οι οπαδοί της Ρεάλ Μαδρίτης: «Τσίρκο η διαιτησία, είχε δίκιο ο Γιαννακόπουλος»
Έξαλλοι ήταν οι οπαδοί της Ρεάλ Μαδρίτης με τη διαιτησία του Game 2 της σειράς των playoffs της Euroleague κόντρα στον Ολυμπιακό.
Ο Ολυμπιακός έκανε το 2-0 και βρίσκεται μια νίκη μακριά από το Final Four της Euroleague.
Οι φίλοι της Ρεάλ Μαδρίτης ήταν έξαλλοι με τις αποφάσεις των Ράντοβιτς, Λάτισεβς, Νίκολιτς και ξέσπασαν στο ποστ που έκανε η «βασίλισσα» στα social media, κάνοντας λόγο για «ντροπή».
Μάλιστα, υπογράμμιζαν ότι ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος είχε δίκιο για όσα έχει πει για το επίπεδο των διαιτητών στη διοργάνωση.
Μερικά από τα σχόλια των Ισπανών για τον αγώνα...
- «Είναι κρίμα. Βαρέθηκα να μιλάω για τα ίδια ξανά και ξανά. Αλήθεια η διοίκηση δεν βλέπει τι συμβαίνει; Νιώθω ντροπή».
- «Δεν μπορείς να πολεμήσεις με όλους. Οι διαιτητές έδωσαν 21 βολές στον Ολυμπιακό στο πρώτο ημίχρονο. Να πάμε στο ΝΒΑ με τον Παναθηναϊκό και αντίο».
- «Υπάρχουν πράγματα να βελτιώσουμε. Όμως, οι διαιτητές δεν μας άφησαν να αγωνιστούμε».
- «Ξέραμε τι μας περιμένει όταν μάθαμε πως θα παίξουμε με αυτούς. Είναι καλοί μόνο για τους διαιτητές».
- «Η ομάδα είναι όπως είναι. Αλλά η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι ήταν το τσίρκο της διαιτησίας».
? FP: @Olympiacos_BC 77 - 71 @RMBaloncesto@UnicajaBanco pic.twitter.com/8qAqjwHqTo
— Real Madrid Basket (@RMBaloncesto) April 25, 2025
...και τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο:
- «Ο Γιαννακόπουλος είχε απόλυτο δίκιο».
- «Οι διαιτητές και ο Ολυμπιακός εναντίον της Ρεάλ Μαδρίτης. 8 vs 5 για να μείνουν ζωντανοί οι Έλληνες στο πρώτο ημίχρονο. Συγχαρητήρια για τη νίκη σας. Είχε δίκιο ο Γιαννακόπουλος».
- «Δυστυχώς εμείς δεν έχουμε έναν Γιαννακόπουλο».
- «Η διαιτητική αντιμετώπιση αυτής της ομάδας στο πρώτο ημίχρονο είναι ντροπή. Έχει δίκιο ο Γιαννακόπουλος. Δεν καταλαβαίνω πώς η Ρεάλ Μαδρίτης το επιτρέπει αυτό».