Κλίβελαντ Καβαλίερς: Τουλάχιστον δύο εβδομάδες έξω ο Έρβινγκ

Κλίβελαντ Καβαλίερς: Τουλάχιστον δύο εβδομάδες έξω ο Έρβινγκ

Σε περίπου δύο εβδομάδες θα επανεξεταστεί ο Κάιρι Έρβινγκ των Κλίβελαντ Καβαλίερς, που καλούνται να προσαρμοστούν επί της απουσίας του.

Σήμερα (17/03) έγιναν οι πρώτες ουσιαστικές εξετάσεις μετά τον χθεσινό τραυματισμό στον αριστερό δικέφαλο και κρίθηκε απαραίτητη αποθεραπεία δύο εβδομάδων, πριν νέα ιατρικά τεστ. Άρα αρχής γενομένης από το αυριανό παιχνίδι (19/03, 01:00) με τους Μαϊάμι Χιτ στο «Quicken Loans Arena», ο Τζάρετ Τζακ αναμένεται να αναλάβει καθήκοντα βασικού πλέι-μέικερ και ο Μάθιου Ντελαβέντοβα αναπληρωματικού, ενώ ο Ντίον Ουέιτερς λογικά θα ασπαστεί σημαντικότερο ρόλο στα πλάνα του Μάικ Μπράουν. Όπως και να έχει, ο Έρβινγκ φαίνεται πως θα χρειαστεί πατερίτσες για τουλάχιστον μερικές ακόμα ημέρες, ενώ Μέσα του Οχάιο εκτιμούν πως ίσως αποκλειστεί από το υπόλοιπο πρωτάθλημα.

Θυμίζουμε πως εκτός είναι και ο Άντονι Μπένετ (γόνατο), ενώ ο Σι Τζέι Μάιλς αναμένεται να επιστρέψει από μέρα σε μέρα, από την προηγούμενη εβδομάδα, αλλά υπό τα διαμορφωμένα δεδομένα λογικά η επαναφορά του θα αποτελέσει σημαντικότερη προτεραιότητα. Από την άλλη, οι εκπρόσωποι του Μαϊάμι αναμένεται να παραταχθούν χωρίς απουσίες, ενώ στο χθεσινό ματς με τους Χιούστον Ρόκετς ο Έρικ Σποέλστρα έφερε τον Γκρεγκ Όντεν στη βασική πεντάδα και άφησε έξω τον Σέιν Μπατίερ, συμπληρώνοντας το αρχικό σχήμα με τους Μάριο Τσάλμερς, Ντουέιν Ουέιντ, Λεμπρόν Τζέιμς και Κρις Μπος, που είχαν προσαρμοσμένο ρόλο λόγω της παρουσίας… σέντερ.

Οι έτεροι εκπρόσωποι της Φλόριντα, Ορλάντο Μάτζικ, ξεκινούν αύριο (19/03, 04:30) σειρά τεσσάρων εκτός έδρας αγώνων από το «ORACLE Arena» των Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς χωρίς απουσίες, αφού ο Νίκολα Βούτσεβιτς αναμένεται να παίξει, αν και δεν προπονήθηκε σήμερα λόγω ενοχλήσεων στον αστράγαλο. Σε μεταγραφικό επίπεδο, ο Ντεγουέιν Ντέντμον απέσπασε συμβόλαιο για το υπόλοιπο 2013-14, αλλά ο Άντονις Τόμας έμεινε ελεύθερος με την ολοκλήρωση δεύτερου δεκαήμερου. Τέλος, ο Φέστους Εζέλι (γόνατο) θα παραμείνει στον κατάλογο απόντων των «πολεμιστών», αλλά ο Άντριου Μπόγκουτ θα είναι στη διάθεση του Μαρκ Τζάκσον, αν και στο χθεσινό παιχνίδι με τους Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς υπέστη μικροτραυματισμό στον αριστερό αστράγαλο.

Δείτε αποκλειστικά βίντεο στο Onsports TV.



ΠΑΟΚ: Ο Ενγκεζάνα κατήγγειλε ρατσιστική επίθεση μετά την πρόκριση της Στεάουα
ΠΑΟΚ: Ο Ενγκεζάνα κατήγγειλε ρατσιστική επίθεση μετά την πρόκριση της Στεάουα
Γιάννης Αντετοκούνμπο: Ο λόγος που δεν έχανε αγώνα του ΠΑΟΚ
Γιάννης Αντετοκούνμπο: Ο λόγος που δεν έχανε αγώνα του ΠΑΟΚ
Σώθηκε ο Λεβαδειακός, φουλ για 8άδα ο ΟΦΗ και ο Ατρόμητος πριν το ντέρμπι του Φαλήρου!
Σώθηκε ο Λεβαδειακός, φουλ για 8άδα ο ΟΦΗ και ο Ατρόμητος πριν το ντέρμπι του Φαλήρου!
Βουλγαρία: Χωρίς Βεζένκοφ με τη Γερμανία
Βουλγαρία: Χωρίς Βεζένκοφ με τη Γερμανία
©2011-2025 Onsports.gr - All rights reserved