Ντούσαν Σάκοτα: «Ύποπτες φάσεις στην Πυλαία»
Για ύποπτες φάσεις, οι οποίες της στέρησαν τη νίκη στο κλειστό της Πυλαίας απέναντι στον ΠΑΟΚ, έκανε λόγο ο Ντούσαν Σάκοτα.
Εμφανώς εκνευρισμένος εμφανίστηκε ο 28άχρονος φόργουορντ στη συνέντευξη Τύπου μετά την ήττα της «Ένωσης» από τους Θεσσαλονικείς, στο «PAOK Sports Arena», για τη 12η αγωνιστική της Basket League. Η ΑΕΚ έχασε στο φινάλε, ύστερα από τρίποντο μαχαιριά του Τζέικ Όντουμ, σύμφωνα όμως με τον Ντούσαν Σάκοτα προηγήθηκαν κακοσφυρίγματα από τους τρεις ρέφερι.
«Ταπεινή μου άποψη είναι ότι δικαιούμασταν το ματς και έπρεπε να το πάρουμε. Χάσαμε από ύποπτες φάσεις. Δείτε το βίντεο και θα δείτε. Είναι η άποψή μου, θα μπορούσα να μην έρθω για δηλώσεις. Το ματς ήταν δικό μας, το ελέγχαμε για σαράντα λεπτά κι έπρεπε να το κερδίσουμε», ανέφερε χαρακτηριστικά.