Συνεχίζει αήττητη
Το αήττητο της Ορμής διατηρήθηκε στη Θεσσαλονίκη, όπου επιβλήθηκε του ΠΑΟΚ με 28-24.
Το νικηφόρο σερί της στην Α1 γυναικών συνέχισε η Ορμή, που επικράτησε στη Θεσσαλονίκη του ΠΑΟΚ με 24-28 και παραμένει αήττητη στο πρωτάθλημα.
Παρά την επικράτησή τους, οι νικήτριες προβληματίζονται για τον τραυματισμό της Νιπαραβιτσιένε, η οποία αποχώρησε στο 57.27 του αγώνα.
Το εγκώμιο του αντιπάλου έπλεξε ο γενικός διευθυντής της Ορμής, Ανδρέας Κόγκας: «Έγινε ένα πολύ δυνατό παιχνίδι, ειδικά από την ομάδα του ΠΑΟΚ. Η Γρηγορία Γκόλια είχε στήσει πολύ ωραία την ομάδα της, οι αθλήτριες της οποίας κατάφεραν να δυσκολέψουν αφάνταστα τις αδιάφορες και ανύπαρκτες στο πρώτο μέρος, παίκτριές μας. Στο δεύτερο ημίχρονο βελτιώθηκε η απόδοση της Ορμής και αποκαταστάθηκε η ισορροπία του αγώνα».
Δεκάλεπτα: 5-1, 11-5, 14-8, 17-17, 21-23, 24-28.
ΠΑΟΚ (Γκόλια): Τζιώτα, Στάικου , Ποιμενίδου 5, Καραπαναγιωτίδου, Προκοπίδου 4, Γιουρούκη 5, Βασιλέσκου 9, Τσιούλα, Νούλα 1, Σμαρδέλη, Ξενοφώντος , Μουταφίδου.
ΟΡΜΗ (Κοπ): Σεμεντσένκο, Καραγιάννη, Τζόρτζε 9, Ρώσση, Καράγιωργα, Στράτου 3, Ζιλινσκάιτε, Ανθίτση 2, Νιπαραβιτσιένε 7, Παπάζογλου 4, Στελλάτου, Γκοράνη, Στρατάκη 3, Σούτο.