Κροτίδες, φωτοβολίδες και χάος στο Βελιγράδι πριν το Παρτιζάν – ΑΕΚ, αναβλήθηκε ο αγώνας
Ο αγώνας χάντμπολ ανάμεσα στην Παρτιζάν και την ΑΕΚ δεν άρχισε στην ώρα του λόγω κροτίδων που έριξαν οι Σέρβοι στον αγωνιστικό χώρο.
Στα προημιτελικά του EHF Cup στο χάντμπολ, η ΑΕΚ ήταν έτοιμη να αρχίσει τον αγώνα στην έδρα της Παρτιζάν. Στη ρεβάνς της νίκης της Ένωσης με 27-22. Όμως, το ματς δεν άρχισε στην προγραμματισμένη ώρα.
Αιτία στάθηκε η συμπεριφορά των γηπεδούχων οπαδών. Στο κλειστό βρέθηκαν περίπου 2.500 φίλοι της Παρτιζάν. Πέρα απ’ τη θερμή ατμόσφαιρα, όμως, είχαν μαζί τους κροτίδες και φωτοβολίδες. Τις οποίες χρησιμοποίησαν με τους αθλητές να είναι έτοιμοι να αγωνιστούν και μάλιστα τις έριξαν στον αγωνιστικό χώρο.
Αμέσως οι παίκτες της ΑΕΚ και οι διαιτητές αποχώρησαν για τα αποδυτήρια. Έμειναν μόνο οι γηπεδούχοι, με τον αρχηγό τους να προσπαθεί να πείσει τους οπαδούς να σταματήσουν. Η ομάδα της Ένωσης βγήκε ξανά στον αγωνιστικό χώρο, αλλά έπεσαν και πάλι κροτίδες οπότε επέστρεψαν στα αποδυτήρια.