Μπιτς Βόλεϊ: Ευχαριστημένες Μαρία και Βίκυ

Μπιτς Βόλεϊ: Ευχαριστημένες Μαρία και Βίκυ

Ικανοποίηση άφησε στην Εθνική Γυναικών Μπιτς Βόλεϊ των Μαρία Τσιαρτσιάνη και Βίκυ Αρβανίτη η τέταρτη θέση που κατέκτησαν στο τουρνουά Όπεν της Ξιαμέν της Κίνας.

«Σήμερα μίλησε μόνο η κούραση… Εμείς όσο κι αν το θέλαμε δεν μπορέσαμε να δείξουμε τον καλό μας εαυτό», ήταν τα λόγια τους για να προσθέσουν:

«Αδειάσαμε μετά τα χθεσινά ματς και σήμερα δεν είχαμε την ανάλογη ενέργεια να κρατήσουμε έλεγχο στο παιχνίδι και να ανατρέψουμε το εις βάρος μας σκορ. Είχαμε την ευκαιρία να διεκδικήσουμε τουλάχιστον την 3η θέση μετά την ήττα μας στον ημιτελικό από τις Βραζιλιάνες, αλλά το μυαλό ήθελε και το σώμα δεν υπάκουσε!»

«Είμαστε ευχαριστημένες κατά τα άλλα… Παρόλο που φτάσαμε τόσο κοντά στο μετάλλιο αλλά δεν καταφέραμε να πάρουμε , υπάρχει ικανοποίηση γιατί σε όλα τα ματς είχαμε σταθερή απόδοση. Μπορέσαμε να ανταπεξέλθουμε, παίζοντας καλά και ψύχραιμα, σε δύσκολες στιγμές ενώ κι οι δύο έχουμε την αίσθηση ότι θυμίσαμε στους εαυτούς μας την παλιά ομάδα! Αυτό και μόνο μας δίνει φτερά να συνεχίσουμε στα επόμενα τουρνουά όπου ο στόχος είναι η καλή απόδοση και το κυνήγι πόντων!»

«Ο χρόνος που δουλεύουμε ξανά μαζί είναι περίπου πέντε μήνες… Σιγά, σιγά θα γινόμαστε καλύτερες. Στην Ξιαμέν για πρώτη φορά μετά από πολύ καιρό παίξαμε 8 ματς με φουλ ένταση, τα περισσότερα κρίθηκαν στο τάι μπρέικ και ανταποκριθήκαμε πολύ καλά σε γενικές γραμμές».



Ο Καλάθης… έβγαλε το καπέλο στον Ναν: «Ο καλύτερος στην Euroleague, του αξίζει το βραβείο MVP»!
Ο Καλάθης… έβγαλε το καπέλο στον Ναν: «Ο καλύτερος στην Euroleague, του αξίζει το βραβείο MVP»!
Τελικός Κυπέλλου με 22.000 εισιτήρια σε κάθε ομάδα
Τελικός Κυπέλλου με 22.000 εισιτήρια σε κάθε ομάδα
Ολυμπιακός: Επιστρέφει ο Φουρνιέ με Μακάμπι
Ολυμπιακός: Επιστρέφει ο Φουρνιέ με Μακάμπι
Ο Εργκίν Αταμάν όπως δεν τον έχετε ξαναδεί
Ο Εργκίν Αταμάν όπως δεν τον έχετε ξαναδεί
©2011-2025 Onsports.gr - All rights reserved