Μπιτς Βόλεϊ: Στα προημιτελικά η Εθνική
Με τον καλύτερο τρόπο συνεχίστηκαν οι υποχρεώσεις Γιώργου Κοτσιλιάνου και Νίκου Ζουπάνη για την Εθνική Ανδρών Μπιτς Βόλεϊ στο τουρνουά Masters της CEV που διεξάγεται στο Μπακού του Αζερμπαϊτζάν.
Μετά το «2x2» για το ελληνικό δίδυμο το... καλό τρίτωσε, αφού η Εθνική επιβλήθηκε με 2-1 (7-21, 21-16, 15-12) των Πολωνών Κάντορ και Λόσιακ, πήρε την πρώτη θέση στον Γ΄ όμιλο και εξασφάλισε τη συμμετοχή της στην προημιτελική φάση της διοργάνωσης. Η συνέχεια θα δοθεί το απόγευμα (17:00), απέναντι στους Ρώσους Μπικάνοφ, Κρασιλνίκοφ.
Υπενθυμίζεται ότι χθες επιβλήθηκαν αρχικά με 2-1 (17-21, 21-13, 15-13) των Σέρβων Άντονιτς, Γκάλεσεφ, ενώ στη συνέχεια κέρδισαν με 2-0 (21-13, 25-23) τους Αυστριακούς Σνέτζερ, Μουράουερ.