Ντόσκας: «Στενοχωρήθηκα αλλά συνεχίζω»

Ντόσκας: «Στενοχωρήθηκα αλλά συνεχίζω»

Ο διεθνής περιφερειακός της Χίου, Γιώργος Ντόσκας μίλησε στο Onsports για την απόφαση του Ομοσπονδιακού προπονητή Ντράγκαν Άντριτς να τον αφήσει εκτός Λονδίνου.

Η απουσία του Γιώργου Ντόσκα από το Προολυμπιακό τουρνουά λόγω της λοιμώδης μονοπυρήνωσης που τον ταλαιπώρησε, ενδέχεται να έπαιξε σημαντικό ρόλο στην απόφαση του Ομοσπονδιακού προπονητή Ντράγκαν Άντριτς να μην τον καλέσει στην προετοιμασία για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου και κατ’ επέκταση στην ελληνική αποστολή που θα ταξιδέψει στην πρωτεύουσα της Αγγλίας.

Ο περιφερειακός της Χίου ενημερώθηκε από τα αθλητικά μέσα για την απόφαση του ομοσπονδιακού προπονητή και όπως ήταν φυσικό, στενοχωρήθηκε με τη συγκεκριμένη εξέλιξη.

«Ήθελα να πάω στους Ολυμπιακούς Αγώνες, είναι όνειρο κάθε αθλητή που παίζει στην Εθνική αλλά από τη στιγμή που αυτή είναι η απόφαση του προπονητή, οφείλω να τη σεβαστώ. Εγώ θα συνεχίσω και μακάρι να μου δοθεί η ευκαιρία στο μέλλον να πάω πάλι στους Ολυμπιακούς», είπε αρχικά ο Γιώργος Ντόσκας, ο οποίος μετρά ήδη μία συμμετοχή στη μεγαλύτερη αθλητική διοργάνωση, αφού συμμετείχε στους Αγώνες του Πεκίνο το 2008 με το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα.

Οπότε το κεφάλαιο Εθνική, από την πλευρά του, δεν έχει φτάσει ακόμα στο τέλος του. «Είμαι 28 χρονών, δεν είμαι μεγάλος. Προσωπικά δεν έχω σκεφτεί κάτι αλλά νομίζω πως μπορώ να προσφέρω στο μέλλον και πάλι στην Εθνική ομάδα».

Ερωτηθείς τι πιστεύει ότι έφταιξε και δεν θα βρίσκεται στην Ολυμπιακή αποστολή, είπε: «Ίσως η απουσία μου από το Προολυμπιακό τουρνουά. Μπορεί ο κόουτς να θέλει να πάει στο Λονδίνο με την ομάδα που πήγε στο Έντμοντον. Στενοχωριέμαι που δεν θα βρίσκομαι στο Λονδίνο αλλά δεν είναι στο χέρι μου πλέον. Θα συνεχίσω να κάνω ό,τι μπορώ στο μέλλον για να επιστρέψω».



Ολυμπιακός: Ο Μπάμπης Κωστούλας ανέβηκε σε τρακτέρ για να φτιάξει το γήπεδο του χωριού του
Ολυμπιακός: Ο Μπάμπης Κωστούλας ανέβηκε σε τρακτέρ για να φτιάξει το γήπεδο του χωριού του
LaLiga: Τα «γκάζια» του Αντσελότι στον Έντρικ μετά το Χετάφε - Ρεάλ Μαδρίτης
LaLiga: Τα «γκάζια» του Αντσελότι στον Έντρικ μετά το Χετάφε - Ρεάλ Μαδρίτης
Ολυμπιακός - Ρεάλ Μαδρίτης: Αυτοί σφυρίζουν το Game 2 των play offs της Euroleague
Ολυμπιακός - Ρεάλ Μαδρίτης: Αυτοί σφυρίζουν το Game 2 των play offs της Euroleague
Ο Ερνανγκόμεθ MVP της πρώτης αγωνιστικής των playoffs
Ο Ερνανγκόμεθ MVP της πρώτης αγωνιστικής των playoffs
©2011-2025 Onsports.gr - All rights reserved