ΠΑΟΚ: Χωρίς Οζντόεφ, Κόλεϊ και Σορετίρε στο ντέρμπι του Φαλήρου
Με προβλήματα στην έδρα του Ολυμπιακού ο ΠΑΟΚ, η αποστολή που ανακοίνωσε ο Ράζβαν Λουτσέσκου.
Ένα απ’ τα τελευταία του χαρτιά για το πρωτάθλημα, παίζει ο ΠΑΟΚ το βράδυ της Κυριακής (23/2). Ο «δικέφαλος» μετά τον αποκλεισμό από την Στεάουα θέλει να αντιδράσει και αυτό πρέπει να το κάνει σε ματς γεμάτο απαιτήσεις, εκτός έδρας με τον Ολυμπιακό. Εκεί που ουσιαστικά οι Θεσσαλονικείς παίζουν τα… ρέστα τους για να κρατήσουν ελπίδες διεκδίκησης τίτλου.
Στην προσπάθεια αυτή ο Ράζβαν Λουτσέσκου δε θα έχει στην αποστολή τέσσερις ποδοσφαιριστές. Με απόφαση για τεχνικούς λόγους καθώς δεν αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών.
Ο λόγος για τους Οζντόεφ, Κόλεϊ, καθώς και τον Σορετίρε που ταλαιπωρήθηκε από ίωση. Εκτός έμεινε και ο Βιεϊρίνια, όπως φυσικά και ο τραυματίας Λόβρεν.
Η αποστολή του ΠΑΟΚ για το ντέρμπι:
Κοτάρσκι, Παβλένκα, Τσιφτσής, Όττο, Σάστρε, Κεντζιόρα, Βιετέσκα, Μιχαηλίδης, Μπάμπα, Μεϊτέ, Σβαμπ, Καμαρά, Πένια, Κωνσταντέλιας, Τάισον, Πέλκας, Α.Ζίβκοβιτς, Ντεσπόντοφ, Σαμάτα, Τσάλοφ, Μπράντον.