Μεταγραφές, ΑΕΚ: «Τελειώνει» του Λιβάι Γκαρσία στην Σπαρτάκ - Αυτά απομένουν για την ανακοίνωση
Μεταγραφές: Μόνο τα τυπικά απομένουν για την ολοκλήρωση του deal για την μετακόμιση του Λιβάι Γκαρσία από την ΑΕΚ στην Σπαρτάκ Μόσχας.
Στην τελική… ευθεία έχει μπει η μεταγραφή του Λιβάι Γκαρσία στην ομάδα της Μόσχας, καθώς ο διεθνής επιθετικός πέρασε τα ιατρικά και εργομετρικά τεστ που υποβλήθηκε και απομένουν τα… τυπικά για την ολοκλήρωση της συμφωνίας.
Σύμφωνα με το «sport-express» της Ρωσίας, ο 27χρονος πέρασε με επιτυχία τις εξετάσεις και όπως όλα δείχνουν, εντός των επόμενων ημερών, ίσως και ωρών, θα αποτελέσει και επίσημα παίκτης της Σπαρτάκ.
Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, η συμφωνία μεταξύ των δύο ομάδων είναι οριστική, με το «συγκρότημα» της ρωσικής πρωτεύουσας να βγάζει από τα ταμεία της το ποσό των 20.000.000 ευρώ για τη μεταγραφή, ενώ ο παίκτης θα υπογράψει συμβόλαιο μέχρι το 2028.
Οι ετήσιες απολαβές του πρώην, όπως όλα δείχνουν, ποδοσφαιριστή της ΑΕΚ θα φτάνουν τα 2.500.000 ευρώ, ενώ σύμφωνα με την ιστοσελίδα «football24.ru» ο Λιβάι Γκαρσία θα πάρει πριμ υπογραφής που θα ανέρχεται στις 300.000 ευρώ από την Σπαρτάκ Μόσχας.