Super League: Δύσκολες αποστολές εκτός έδρας για ΠΑΟΚ, ΑΕΚ, Παναθηναϊκό

Super League: Δύσκολες αποστολές εκτός έδρας για ΠΑΟΚ, ΑΕΚ, Παναθηναϊκό

Super League: Μακριά απ’ τις έδρες τους δοκιμάζονται ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και Παναθηναϊκός, σε Σέρρες, Ηράκλειο και Τρίπολη αντίστοιχα, αναζητώντας πάση θυσία νίκες καθώς ο Ολυμπιακός αρχίζει να ξεφεύγει.

Το… κυρίως πιάτο της 14ης αγωνιστικής στο πρωτάθλημα της Super League, διεξάγεται σήμερα. Με τρεις ομάδες κορυφής να… ρίχνονται στη «μάχη», έχοντας δύσκολες υποχρεώσεις μακριά από τις έδρες τους. Ο λόγος για ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και Παναθηναϊκό, που βρίσκονται σε Σέρρες, Ηράκλειο και Τρίπολη αντίστοιχα.

Ο Ολυμπιακός που επικράτησε του Βόλου έχει πάρει… βαθμολογικό αέρα στην κορυφή, όντας στο +6 από ΠΑΟΚ και ΑΕΚ και στο +7 από τον Παναθηναϊκό. Οπότε οποιοδήποτε… στραβοπάτημα για κάποια απ’ αυτές τις τρεις ομάδες, θα κάνει αυτόματα δύσκολη την προσπάθεια για τον τίτλο, ακόμη κι αν είμαστε στις αρχές του β’ γύρου.

Στις 15:30 ο ΠΑΟΚ θα αγωνιστεί στις κοντινές με τη Θεσσαλονίκη, Σέρρες, κόντρα στον Πανσερραϊκό. Οι Θεσσαλονικείς θα έχουν τον κόσμο στο πλευρό τους και αναζητούν επιστροφή στις νίκες καθώς προέρχονται από την ισοπαλία-σοκ με την Athens Kallithea στην Τούμπα. Αναφορικά με τον καιρό, καθώς παίζει και αυτό το ρόλο του, η πρόγνωση δείχνει συννεφιά χωρίς βροχή την ώρα του παιχνιδιού.

Ίδιες καιρικές συνθήκες θα υπάρχουν αν επιβεβαιωθούν οι προβλέψεις και στο Ηράκλειο Κρήτης. Εκεί στις 17:00 ο ΟΦΗ υποδέχεται την ΑΕΚ. Οι Κρητικοί έχασαν από τον Ολυμπιακό στην έδρα τους προηγούμενη αγωνιστική και θέλουν αυτή τη φορά θετικό αποτέλεσμα. Η Ένωση απ’ την άλλη «καίγεται» για τους βαθμούς, έχοντας καλή ψυχολογία μετά το 4-0 επί του Άρη και την πρόκριση στο Κύπελλο επί της ίδιας ομάδας.

Στις 19:00 ο Παναθηναϊκός αγωνίζεται στην Τρίπολη κόντρα στον τοπικό Asteras Aktor. Έδρα που ποτέ δεν είναι εύκολη για κανέναν «μεγάλο». Οι «πράσινοι» που προέρχονται από την ισοπαλία στην έδρα τους με τον Ατρόμητο για το πρωτάθλημα (νίκησαν την ίδια ομάδα στο Περιστέρι για το Κύπελλο μεσοβδόμαδα) θα έχουν τον κόσμο στο πλευρό τους. Αναφορικά με τον καιρό, η πρόβλεψη δίνει βροχή όλη τη μέρα στην πόλη της Αρκαδίας κάτι που σαφώς αν επιβεβαιωθεί θα δυσκολέψει τις συνθήκες για τις δύο ομάδες. Ο Αστέρας να θυμίσουμε πως είχε νικήσει στο ΟΑΚΑ στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος.

Τέλος, η Λαμία θα φιλοξενήσει τον Παναιτωλικό στις 20:30. Οι γηπεδούχοι είναι προτελευταίοι και θέλουν πάση θυσία τη νίκη, ενώ η ομάδα του Αγρινίου είναι ψηλά με 19 βαθμούς και ουσιαστικά θέλει θετικό αποτέλεσμα για να διατηρηθεί εκεί.

Super League – 14η αγωνιστική

Σάββατο 7 Δεκεμβρίου

Ολυμπιακός-Βόλος 3-0

Άρης-Ατρόμητος 2-1

Κυριακή 8 Δεκεμβρίου

Πανσερραϊκός-ΠΑΟΚ 15:30 Novasports Prime

ΟΦΗ-ΑΕΚ 17:00 Cosmote Sport 1

Asteras Aktor-Παναθηναϊκός 19:00 Novasports 1

Λαμία-Παναιτωλικός 20:30 Cosmote Sport 1

Δευτέρα 9 Δεκεμβρίου

Athens Kallithea-Λεβαδειακός 17:30 Cosmote Sport 1

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

1. Ολυμπιακός 30 -14αγ.

2. ΑΕΚ 24

. Άρης 24 -14αγ.

. ΠΑΟΚ 24

5. Παναθηναϊκός 23

6. Παναιτωλικός 19

7. Ατρόμητος 18 -14αγ.

8. Asteras Aktor 16

. Πανσερραϊκός 16

. ΟΦΗ 16

11. Βόλος 14 -14αγ.

12. Λεβαδειακός 10

13. Λαμία 9

14. Athens Kallithea 8



ΑΕΚ – Ναντέρ: Επίσημο το sold out! Σε κατάμεστη Sunel Arena για την πρόκριση στο Final Four
ΑΕΚ – Ναντέρ: Επίσημο το sold out! Σε κατάμεστη Sunel Arena για την πρόκριση στο Final Four
EuroLeague: Στην κορυφή των social media ο Παναθηναϊκός με 35 εκατομμύρια διαφορά από τον Ολυμπιακό!
EuroLeague: Στην κορυφή των social media ο Παναθηναϊκός με 35 εκατομμύρια διαφορά από τον Ολυμπιακό!
Παναθηναϊκός AKTOR: Ανάλυση στο βίντεο για 1,5 ώρα από τον Αταμάν - «Παίξαμε εγωιστικά στην επίθεση»
Παναθηναϊκός AKTOR: Ανάλυση στο βίντεο για 1,5 ώρα από τον Αταμάν - «Παίξαμε εγωιστικά στην επίθεση»
Ένα ξεχωριστό δώρο για τη γιορτή του Γιώργου και της Γεωργίας
Ένα ξεχωριστό δώρο για τη γιορτή του Γιώργου και της Γεωργίας
©2011-2025 Onsports.gr - All rights reserved