ΠΑΟΚ - ΟΦΗ 1-2: «Μπαλοθιές» ανατροπής στην Τούμπα! – Δύο γκολ σε δύο λεπτά έφεραν το μεγάλο «διπλό»
EUROKINISSI

ΠΑΟΚ - ΟΦΗ 1-2: «Μπαλοθιές» ανατροπής στην Τούμπα! – Δύο γκολ σε δύο λεπτά έφεραν το μεγάλο «διπλό»

Super League: Ο ΟΦΗ πέτυχε δύο γκολ μέσα σε δύο λεπτά και πανηγύρισε μεγάλο «διπλό» στην Τούμπα, καθώς νίκησε 2-1 τον ΠΑΟΚ, ο οποίος έχασε τεράστια ευκαιρία να μείνει μόνος πρώτος στη βαθμολογία.

Σε μια αγωνιστική που ΑΕΚ κι Ολυμπιακός γνώρισαν την ήττα κι ο Άρης ήρθε ισόπαλος με τον Παναθηναϊκό, ο ΠΑΟΚ είχε μοναδική ευκαιρία να μείνει μόνος πρώτος και να ξεμακρύνει από τους διώκτες του.

Με τον τιμωρημένο Ραζβάν Λουτσέσκου να παρακολουθεί το ματς από την εξέδρα, ο «Δικέφαλος του Βορρά» προηγήθηκε με εντυπωσιακή εκτέλεση φάουλ του Ντεσπόντοφ στο 35ο λεπτό. Το τέρμα του Τουσιντάλι στο 49’ δεν μέτρησε γιατί ήταν οριακά οφσάιντ κι από τη στιγμή που δεν πέτυχαν δεύτερο γκολ οι γηπεδούχοι προσπάθησαν στο τελευταίο κομμάτι του αγώνα να προφυλάξουν το προβάδισμα τους.

Ο ΟΦΗ, όμως, τους τιμώρησε και με πρωταγωνιστή τον Σαλσίδο πέτυχε δύο γκολ σε διάστημα δύο λεπτών. Ο Φούντας ισοφάρισε στο 77’, έπειτα από ασίστ του Ιταλού επιθετικού, ο οποίος έκανε το 1-2 στο 79’, δίνοντας μια μεγάλη νίκη στην ομάδα του.

Η εξέλιξη του ΠΑΟΚ – ΟΦΗ

Ο ΠΑΟΚ πήρε την κατοχή από το ξεκίνημα του αγώνα, με τον ΟΦΗ να πιέζει στη μεσαία γραμμή και να προσπαθεί να χτίσει τις επιθέσεις του. Στο 21ο λεπτό οι γηπεδούχοι είχαν δοκάρι, έπειτα από ωραία ατομική ενέργεια του Κωνσταντέλια, ο οποίος ήταν ιδιαίτερα δραστήριος.

Ο «Δικέφαλος του Βορρά» βρήκε τελικά το γκολ από στημένη φάση. Συγκεκριμένα, ο Ντεσπόντοφ από μεγάλη απόσταση εκτέλεσε απευθείας το φάουλ κι έστειλε την μπάλα στο δεξί γάμα του Χριστογεώργου, για το 1-0 στο 35’.

Ο αγώνας απέκτησε «τρελό» ρυθμό με τον ΟΦΗ να χάνει μεγάλη ευκαιρία για την ισοφάριση στο 38’, καθώς το σουτ του Γιούνγκ κατέληξε πάνω στον Κόλεϊ. Στο τελευταίο κομμάτι του πρώτου ημιχρόνου, ο ΠΑΟΚ είχε ορισμένες καλές στιγμές για να πετύχει δεύτερο τέρμα.

Tissoudali-Goal.jpg

Ο λόγος που δεν μέτρησε το γκολ του Τισουντάλι

Print Screen

Μετά την ανάπαυλα, ο Τισουντάλι σκόραρε στο 49', μετά από ωραία κάθετη του Ότο, αλλά όπως φάνηκε από τις γραμμές του VAR ήταν οριακά οφσάιντ. Ως εκ τούτου έμεινε το 1-0.

Οι αλλαγές του Ράσταβατς βοήθησαν τους φιλοξενούμενους να γίνουν απειλητικοί, χάνοντας δύο καλές ευκαιρίες με το σουτ του Φούντα στο 65’ και το κακό σουτ του Γιούνγκ από πολύ καλή θέση στο 72ο λεπτό. Με τον ρυθμό του αγώνα να έχει πέσει οι γηπεδούχοι άρχισαν να σκέφτονται και το πως θα προφυλάξουν το προβάδισμα τους, δίνοντας χώρο στην ομάδα της Κρήτης.

Ο ΠΑΟΚ, όμως, πλήρωσε την οπισθοχώρηση του, καθώς δέχθηκε δύο γκολ σε διάστημα δύο λεπτών, έχοντας πρωταγωνιστή τον Σαλσίδο, ο οποίος είχε μπει ως αλλαγή στο 74ο λεπτό. Ο Ιταλός επιθετικός έκανε τρομερή κίνηση από δεξιά κι ο Φούντας από κοντά έκανε το 1-1 στο 77’, ενώ στο 79’ πήρε το… ριμπάουντ κι έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, μετά από την ασταθή απόκρουση του Κοτάρσκι.

Στις καθυστερήσεις, ο Λόβρεν πήρε κεφαλιά μετά από εκτέλεση κόρνερ, αλλά ο Χριστογεώργος μπλόκαρε σταθερά την μπάλα, ενώ ο τερματοφύλακας του ΟΦΗ έδιωξε σε κόρνερ την απευθείας εκτέλεση φάουλ του Οζντόεφ.

Διαιτητής: Αλέξανδρος Τσακαλίδης (Χαλκιδικής)
Κίτρινες: Κωνσταντέλιας, Ότο, Γκόμεζ, Καμαρά - Μαρινάκης, Μπαΐνοβιτς, Λαμπρόπουλος, Μπάκιτς.
ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Κοτάρσκι, Ότο, Λόβρεν, Κόλεϊ, Γκόμεζ (80' Μπάμπα), Σβαμπ (76' Καμαρά), Οζντόεφ, Μουργκ, Ντεσπόντοφ (76' Ζίβκοβιτς), Κωνσταντέλιας (67' Τάισον), Τισουντάλι (67' Μπράντον).
ΟΦΗ (Μίλαν Ράσταβατς): Χριστογεώργος, Μαρινάκης (63' Γκονζάλες), Χατζηθεοδωρίδης, Χριστόπουλος, Λαμπρόπουλος, Μπαΐνοβιτς (63' Μπάκιτς), Καραχάλιος, Φούντας (87' Νέιρα), Αποστολάκης (63' Ριέρα), Σενγκέλια, Γιουνγκ (74' Σαλσίδο).



Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός: Τα highlights του ντέρμπι «αιωνίων» κι η βαθμολογία της GBL
Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός: Τα highlights του ντέρμπι «αιωνίων» κι η βαθμολογία της GBL
Formula 1: Ηχηρό μήνυμα του Σάινθ με θρίαμβο στο Μεξικό!
Formula 1: Ηχηρό μήνυμα του Σάινθ με θρίαμβο στο Μεξικό!
Παναθηναϊκός AKTOR: Αποθεωτική υποδοχή στους θριαμβευτές του ΣΕΦ από 1.000 οπαδούς στο ΟΑΚΑ (vid)
Παναθηναϊκός AKTOR: Αποθεωτική υποδοχή στους θριαμβευτές του ΣΕΦ από 1.000 οπαδούς στο ΟΑΚΑ (vid)
Athens Kallithea – Ατρόμητος 0-3: Θρίαμβος και «διπλό» για το «αστέρι»
Athens Kallithea – Ατρόμητος 0-3: Θρίαμβος και «διπλό» για το «αστέρι»
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved