Super League: Έξοδος στις Σέρρες η ΑΕΚ - Υποδέχεται Βόλο ο Παναιτωλικός - Πρόγραμμα και βαθμολογία

Super League: Έξοδος στις Σέρρες η ΑΕΚ - Υποδέχεται Βόλο ο Παναιτωλικός - Πρόγραμμα και βαθμολογία

Super League: Επικίνδυνη έξοδο στις Σέρρες περιλαμβάνει το πρόγραμμα της 9ης αγωνιστικής για την ΑΕΚ, τη στιγμή που ο Παναιτωλικός υποδέχεται τον Βόλο και ο Λεβαδειακός κοντράρεται με τη Λαμία.

Με τρεις αναμετρήσεις θα ανοίξει το πρόγραμμα της 9ης στροφής του πρωταθλήματος της πρώτης τη τάξει εθνικής κατηγορίας. Μπορεί το πιο σημαντικό ματς αυτής της αγωνιστικής για τη Super League να γίνεται την Κυριακή (27/10) όπου ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τον πρωτοπόρο Άρη, ωστόσο, έντονο ενδιαφέρον παρουσιάζουν και τα ματς του Σαββάτου (26/10).

Κυρίως η προσοχή όλων στρέφεται στο ματς που θα ρίξει την αυλαία της πρώτης ημέρας, στις 20:00 στο Δημοτικό Γήπεδο Σερρών. Εκεί, τα «Λιοντάρια» υποδέχονται την ΑΕΚ, σε ένα ματς που και οι δύο «μονομάχοι» θέλουν τη νίκη και συνάμα το «τρίποντο».

Ο Πανσερραϊκός στο τέταρτο εντός έδρας ματς στη φετινή σεζόν θα αναζητήσει την πρώτη του νίκη στο «σπίτι» του. Ο απολογισμός που έχει μέχρι στιγμής είναι μόλις μία ισοπαλία (2-2) με τον Λεβαδειακό στις 15 Σεπτεμβρίου, αλλά και δύο ήττες (1-0) από τον Άρη και τον ΟΦΗ (3-2). Αντίθετα, τα πηγαίνει καλύτερα εκτός έδρας, αφού μετράει δύο σερί νίκες, με Λαμία (2-1) και Βόλο (1-0) με αποτέλεσμα να είναι στην 10η θέση με 7 βαθμούς.

Από την άλλη, η ΑΕΚ προέρχεται από την εντός έδρας ισοπαλία (1-1) με τον ΠΑΟΚ, η οποία την κράτησε σε απόσταση 2 βαθμών από τον πρωτοπόρο «Δικέφαλο του Βορρά», που έχει πλέον «συγκάτοικο» τον Άρη. Η Ένωση θα αναζητήσει τη δεύτερη εκτός έδρας νίκη μετά απ’ αυτήν (3-0) απέναντι στον Λεβαδειακό για την 3η αγωνιστική, ενώ στην συνέχεια μετράει μία ισοπαλία (0-0) με την Athens Kallithea και μία ήττα (1-0) από τον Παναιτωλικό. Σε περίπτωση που οι «κιτρινόμαυροι» πάρουν το «τρίποντο», τότε θα πατήσουν κορυφή, έχοντας ένα ματς περισσότερο από Άρη και ΠΑΟΚ.

Το πρώτο ματς της ημέρας θα γίνει στο Αγρίνιο. Στις 17:00 ο Παναιτωλικός θα παίξει κόντρα στον Βόλο, σ’ έναν αγώνα που τα «καναρίνια» καλούνται να επιβεβαιώσουν την εξαιρετική τους πορεία και τους φιλοξενούμενους να αναζητούν διακαώς το «τρίποντο» για να πάρουν βαθμολογική… ανάσα.

Ο Παναιτωλικός έχει ως στόχο να κάνει το 4Χ4 στο φετινό πρωτάθλημα. Η ομάδα του Γιάννη Πετράκη μετράει τρεις συνεχόμενες νίκες, επί του ΟΦΗ (2-1), της ΑΕΚ (1-0) και του Ατρόμητου (2-0), εκ των οποίων οι δύο εκτός έδρας, σε Ηράκλειο και Περιστέρι. Τα «καναρίνια» βρίσκονται στην 5η θέση, και στο -1 από ΑΕΚ και Ολυμπιακό και -3 από Άρη και ΠΑΟΚ, όπως και στο +2 από τον Παναθηναϊκό.

Από την πλευρά του, ο Βόλος θα αναζητήσει την 3η νίκη του στο πρωτάθλημα και μάλιστα την 3η του εκτός έδρας, αφού έχει πάρει το «διπλό» στο «Θ. Κολοκοτρώνης» (1-0) κόντρα στον Αστέρα AKTOR και το Περιστέρι (2-1) απέναντι στον Ατρόμητο, ενώ έχει και μία ήττα από την ΑΕΚ (2-0). Αντίθετα, στην έδρα του έχει μόνο μία ισοπαλία και τέσσερις ήττες, με αποτέλεσμα να είναι στην 11η θέση με 7 βαθμούς, όσους και ο Πανσερραϊκός.

Ακόμα, έντονο ενδιαφέρον παρουσιάζει και το ματς του Λεβαδειακού με τη Λαμία. Το παιχνίδι έχει προγραμματιστεί να αρχίσει στις 17:30 και οι «πράσινοι» θέλουν να δώσουν συνέχεια στην καλή τους εμφάνιση και την ισοπαλία κόντρα στον Ολυμπιακό στο «Γ. Καραϊσκάκης», τη στιγμή που η ομάδα της Φθιώτιδας θα ψάξει την πρώτη της νίκη έπειτα από 7 αγωνιστικές.

Οι Βοιωτοί εμφανίζονται στην τελευταία θέση της βαθμολογίας έχοντας συγκεντρώσει μόλις 5 βαθμούς. Με τον τελευταίο να έρχεται την προηγούμενη αγωνιστική στο Φάληρο. Αυτή θα είναι η πέμπτη εντός έδρας αναμέτρηση για τους «πράσινους» που μετρούν δύο ισοπαλίες με Athens Kallithea (0-0) και ΟΦΗ (1-1) και δύο ήττες από ΑΕΚ (3-0) και ΠΑΟΚ (2-0) και θα ψάξουν για το πρώτο «τρίποντο» της σεζόν.

Σε δύσκολη θέση βρίσκεται η Λαμία, η οποία μετά τη νίκη της πρεμιέρας, εκτός έδρας (1-0) στο Αγρίνιο, δεν έχει καταφέρει να γευτεί και πάλι τη χαρά ενός «τρίποντου». Μακριά από το «Αθ. Διάκος» μετράει ακόμα μία ισοπαλία (1-1) με την ΑΕΚ, αλλά και δύο ήττες (4-2) από Ατρόμητο και (2-0) από Άρη. Όπως είναι εύκολα αντιληπτό, η ομάδα του Λεωνίδα Βόκολου «καίγεται» για την επικράτηση.

Συνοπτικά, το πρόγραμμα της 9ης αγωνιστικής:

Σάββατο 26 Οκτωβρίου

  • 17:00 Παναιτωλικός - Βόλος (Cosmote Sport 1HD)
  • 17:30 Λεβαδειακός - Λαμία (Novasports 2HD)
  • 20:00 Πανσερραϊκός - ΑΕΚ (Novasports Prime)

Κυριακή 27 Οκτωβρίου

  • 17:00 Αστέρας AKTOR - Ολυμπιακός (Novasports Prime)
  • 18:00 Παναθηναϊκός - Άρης (Cosmote Sport 1HD)
  • 21:00 ΠΑΟΚ - ΟΦΗ (Novasports Prime)
  • 21:30 Athens Kallithea - Ατρόμητος (Cosmote Sport 1HD)

Η βαθμολογία της Super League (σε 8 αγώνες):

  1. Άρης 17
  2. ΠΑΟΚ 17
  3. ΑΕΚ 15
  4. Ολυμπιακός 15
  5. Παναιτωλικός 14
  6. Παναθηναϊκός 12
  7. ΟΦΗ 11
  8. Αστέρας AKTOR 10
  9. Ατρόμητος 8
  10. Πανσερραϊκός 7
  11. Βόλος 7
  12. Λαμία 6
  13. Athens Kallithea 5
  14. Λεβαδειακός 5


Οι απολαβές του Μέσι ξεπερνούν το μπάτζετ 22 ομάδων του MLS
Οι απολαβές του Μέσι ξεπερνούν το μπάτζετ 22 ομάδων του MLS
Super League 2: Δύσκολες «μάχες» για Πανιώνιο και Κηφισιά - Το πρόγραμμα και οι βαθμολογίες
Super League 2: Δύσκολες «μάχες» για Πανιώνιο και Κηφισιά - Το πρόγραμμα και οι βαθμολογίες
GBL: Ντέρμπι ΠΑΟΚ - ΑΕΚ στην Πυλαία πριν το Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός AKTOR
GBL: Ντέρμπι ΠΑΟΚ - ΑΕΚ στην Πυλαία πριν το Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός AKTOR
Super League: Έξοδος στις Σέρρες η ΑΕΚ - Υποδέχεται Βόλο ο Παναιτωλικός - Πρόγραμμα και βαθμολογία
Super League: Έξοδος στις Σέρρες η ΑΕΚ - Υποδέχεται Βόλο ο Παναιτωλικός - Πρόγραμμα και βαθμολογία
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved