ΑΕΚ – ΠΑΟΚ: Τα όμορφα λόγια του Ματίας Αλμέιδα για τη μητέρα του – Όσα είπε για τον Λουτσέσκου
INTIME SPORTS

ΑΕΚ – ΠΑΟΚ: Τα όμορφα λόγια του Ματίας Αλμέιδα για τη μητέρα του – Όσα είπε για τον Λουτσέσκου

ΑΕΚ – ΠΑΟΚ: Ο Ματίας Αλμέιδα αναφέρθηκε στη μητέρα του στη συνέντευξη Τύπου, ενώ ρωτήθηκε και για τα όσα είπε ο Ραζβάν Λουτσέσκου.

Η ΑΕΚ ήρθε ισόπαλη (1-1) με τον ΠΑΟΚ στο ντέρμπι «Δικεφάλων», με τον Λουτσέσκου να εξελίσσεται και πάλι σε αρνητικό πρωταγωνιστή.

Ο Ρουμάνος προπονητής έδωσε συνέχεια στην ένταση που προκλήθηκε μετά τη λήξη, καθώς στη συνέντευξη Τύπου μίλησε πάλι για… κλεμμένα. Λίγη ώρα αργότερα, ο Ματίας Αλμέιδα, στις δικές του δηλώσεις, έκανε μια πολύ όμορφη αναφορά στη μητέρα του.

«Στην Αργεντινή σήμερα είναι η γιορτή της μητέρας. Με την ευκαιρία να της πως σε όλες τις γυναίκες τα καλύτερα. Μου λέει πάντα η μητέρα μου ότι… παίζουμε καλά. Το θετικό είναι ότι δεν με είδε σήμερα να εμπλέκομαι σε ένα… σπρώξιμο», ανέφερε, ενώ μετά από σχετική ερώτηση που του έγινε για το αν του κάνει παρατηρήσεις ή του λέει καλά λόγια, απάντησε στα ελληνικά «Τίποτα»! Και συνέχισε: «Η αγάπη της μάνας είναι αγνή. Είναι αυθεντική. Γνωρίζω ότι η μητέρα μου θα μπορούσε να κολυμπήσει τον… Ωκεανό, να με πάρει στην πλάτη τώρα και να γυρίσει πίσω. Για τη μητέρα μου θα μπορούσα να… «σκοτώσω». Σε εισαγωγικά βέβαια. Λείπω από το σπίτι μου από τα 15 μου. Με έχει κερδίσει το ποδόσφαιρο έχω χάσει γενέθλιά της, τη γιορτή της μητέρας. Δεν ξέρω πόσο καιρό αυτό θα συμβαίνει».

Σε ερώτηση για τον Λουτσέσκου και όσα είπε στη συνέντευξη Τύπου κι αν όσα λέει μπορεί να υπάρξει συσπείρωση στα αποδυτήρια της ΑΕΚ, απάντησε:

«Δεν ήμουν εδώ το 2018. Ουτε ήμουν και το 2017 στο Κύπελλο, οπότε δεν έχω άποψη. Κάθε φορά που καλούμε να πω την άποψή μου είναι να είναι βοηθητική για το ποδόσφαιρο και σε αυτή τη χώρα που με υποδέχθηκε. Όταν σκεφτώ αλλιώς θα φύγω. Αλλα έτσι ενεργώ εγώ. Ο καθένας ενεργεί όπως θέλει. Σεβαστό ό,τι λέει ο καθένας. Αλλά εμείς δεν χρειαζόμαστε τα λόγια κανενός προπονητή να μας δώσει… ώθηση. Επαναλαμβάνω όλο αυτό τον καιρό ότι το βασικό είναι η ΕΝΩΣΗ. Όχι μόνο μεταξύ των παικτών, αλλά όλων όσων δουλεύουν. Κάθε άνθρωπος που δουλεύει στο κλαμπ βάζει το δικό του λιθαράκι. Ξεκίνησα να δουλεύω από την αρχή για την Ένωση κι αυτό θα κάνω μέχρι το τέλος.

Πιστευω ότι είμαστε σε μία θέση ώστε όσα λέμε το ποδόσφαιρο να γίνεται καλύτερο και όχι χειρότερο. Μιλάω για τα 2,5 χρόνια που ειμαι εδώ. Βλέπω ότι υπάρχει κάποια βελτίωση γενική. Μπορεί να κάνω και λάθος. Για το ποδόσφαιρο έχουν βελτιωθεί οι ομάδες που λέγονται «μικρές». Αυτή είναι η μια πλευρά. Από την άλλη υπάρχουν ομάδες που έχουν αλλάξει τον τρόπο που δουλεύουν κι αυτό έχει βελτιώσει το θέαμα. Για μένα υπάρχει μεγάλη αξία η άνοδος των «μικρών» ομάδων, γιατί δεν έχουν τα μέσα να το κάνουν. Από την άλλη βλέπω κλαμπ που να προσπαθούν να φέρουν ονόματα, όχι σε ηλικία, αλλά που να μπορούν να αλλάξουν πράγματα στις ομάδες. Υπάρχουν πάντα πολλές προτάσεις σε εμάς τους προπονητές. Παίρνουμε κάποια ρίσκα ώστε να έχουμε περισσότερες επιθέσεις. Βλέπουμε κάποια βελτίωση. Ο Ολυμπιακός πήρε το Conference. Εμείς κάναμε κάτι σε δυνατές ομάδες. Φέτος είναι κάποιες άλλες ομάδες που συνεχίζουν στην Ευρώπη. Το ποδόσφαιρο βελτιώθηκε.

Δε σας φαίνεται εσάς ότι κάτι είναι… κακό εδώ; Είναι κάτι κακό! Θέλουμε ένα ποδόσφαιρο να παίξουμε. Δεν ήρθα εδώ να ζητήσω πέναλτι. Ηρθα να ζητήσω να παιχθεί το παιχνίδι. Δεν κρατήθηκε ο χρόνος. Οσοι είμαστε πρωταγωνιστές θέλουμε να παίξουμε, να χάσουμε, να κερδίσουμε. Μια φορά μπορεί να γίνει. Έχουμε δει και σε άλλα παιχνίδια η μπάλα να βγαίνει έξω, να υπάρχουν καθυστερήσεις. Ας παίξουμε μπάλα και εμείς είμαστε συνηθισμένοι στην κριτική. Ας παίξουμε όμως μπάλα. Δεν μπορεί να υπάρχουν τόσο πολλοί άνθρωποι στον αγωνιστικό χώρο. Τι θα περιμένουμε; Να συμβεί κάτι; Θέλετε να βελτιωθεί το ποδόσφαιρο; Οσοι έχουν ταυτοποίηση να είναι στο γήπεδο και μιλάω για όλα τα γήπεδα. Δεν μπορεί να γίνετε σε κάθε αγώνα αυτό το πράγμα με τόσο κόσμο στη φυσούνα. Ήταν γεμάτο με αστυνομικούς. Όταν κερδίζεις μπαίνεις μέσα χωρίς να προκαλέσεις και όταν χάνεις με σεβασμό να δίνεις το χέρι σου. Το να προκαλείς δεν είναι καλό. Δεν πάμε πουθενά με τις προκλήσεις. Κι εγώ, αν θυμάστε, προκλήθηκα και στο τέλος κατέληξα να είμαι ο… κακός της παρέας. Στο γήπεδο πρέπει να είναι αυτοί που πρέπει να είναι. Να παίζουν ποδόσφαιρο, να δίνονται τα λεπτά που πρέπει να γίνονται. Χρειάζονται αλλαγές. Ηρθε η ώρα. Το να μιλάμε άσχημα δεν βοηθάει. Είμαστε στο 2024 και γίνονται πόλεμοι. Πεθαίνει κόσμος καθημερινά και δεν ξέρει γιατί πεθαίνει. Κι εμείς τελειώνει ένα ματς και έχει τόσους αστυνομικούς; Δεν μαθαίνουμε. Και βάζω τον εαυτό μου μέσα. Πρέπει να υπάρξει ποιότητα και δεν αναφέρομαι μόνο στους παίκτες. Βάζω και τον εαυτό μου μέσα».



Formula 1: Επίδειξη δύναμης της Ferrari στο Τέξας
Formula 1: Επίδειξη δύναμης της Ferrari στο Τέξας
ΑΕΚ – ΠΑΟΚ: Τα όμορφα λόγια του Ματίας Αλμέιδα για τη μητέρα του – Όσα είπε για τον Λουτσέσκου
ΑΕΚ – ΠΑΟΚ: Τα όμορφα λόγια του Ματίας Αλμέιδα για τη μητέρα του – Όσα είπε για τον Λουτσέσκου
Λουτσέσκου: «Ο κόσμος της ΑΕΚ με… αγαπά – Μας κλάπηκε πρωτάθλημα το 2018»
Λουτσέσκου: «Ο κόσμος της ΑΕΚ με… αγαπά – Μας κλάπηκε πρωτάθλημα το 2018»
ΑΕΚ – ΠΑΟΚ: Χαμός με Λουτσέσκου στο φινάλε! – Όλα όσα έγιναν μετά τη λήξη (videos)
ΑΕΚ – ΠΑΟΚ: Χαμός με Λουτσέσκου στο φινάλε! – Όλα όσα έγιναν μετά τη λήξη (videos)
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved