Βόλος – Πανσερραϊκός 0-1: «Ανάσα» για τους Σερραίους

Βόλος – Πανσερραϊκός 0-1: «Ανάσα» για τους Σερραίους

Βόλος – Πανσερραϊκός 0-1: Με γκολ του Μπετανκόρ η ομάδα της Μακεδονίας πήρε σπουδαία νίκη – Από ένα δοκάρι στο ματς.

Στο ματς που… άνοιξε την αυλαία της 8ης αγωνιστική στη Super League, ο Πανσερραϊκός έφυγε με σπουδαία νίκη απ’ την έδρα του Βόλου και «ξεκόλλησε» από την τελευταία θέση. Οι Σερραίοι επικράτησαν 1-0 με τέρμα του Μπετανκόρ, σε ένα αποτέλεσμα δίκαιο σε γενικές γραμμές, καθώς οι γηπεδούχοι έγιναν απειλητικοί ουσιαστικά μόνο στο τέλος του ματς.

Από ένα δοκάρι είχαν οι δύο αντίπαλοι, με τους φιλοξενούμενους να δείχνουν πιο αποφασιστικοί και έτσι ανέβηκαν στους 7 βαθμούς, όσους έχει και ο Βόλος.

Το ματς άρχισε με τους φιλοξενούμενους να έχουν την πρώτη καλή στιγμή στο 10’, όταν ο Κόβατς έδιωξε εντυπωσιακά το σουτ του Φαρές. Εννιά λεπτά μετά ο Γκουκεσασβίλι έδιωξε με γροθιές το σουτ του Κόμπα.

Δύο λεπτά μετά ο πορτιέρε των Σερραίων μπλόκαρε εύκολα το πλασέ του Άλτμαν. Η πρώτη μεγάλη φάση στο ματς, όμως, ήρθε μόλις στο 41’. Ο Ντέλετιτς μπήκε στην περιοχή, γύρισε την μπάλα και ο Φεράρι πάνω στη γραμμή απομάκρυνε την μπάλα!

Το δεύτερο μέρος είχε μια κεφαλιά του Χαντάκια που έφυγε λίγο άουτ στο 53’. Ένα λεπτό μετά, ο Μπετανκόρ για τους φιλοξενούμενους πλάσαρε, με τον Κόβατς να είναι σε ετοιμότητα.

Στη μία ώρα αγώνα, ξανά ο Πανσερραϊκός έφτασε πολύ κοντά στο γκολ. Ο Ντέλετιτς βγήκε τετ α τετ, με τον Κόβατς να σώζει την ομάδα του. Τελικά το γκολ για τους φιλοξενούμενους δεν άργησε να έρθει. Στο 63’ ο Ντέλετιτς έκανε την κάθετη για τον Μπετανκόρ, ο οποίος έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 0-1!

Ο Βόλος προσπάθησε να πάρει τα ηνία, αλλά δεν μπορούσε να δημιουργήσει ευκαιρίες. Στο 79’ οι γηπεδούχοι διαμαρτυρήθηκαν για πέναλτι του Ντάβιντσον πάνω στον Κόμπα, χωρίς να δίνεται κάτι.

Ο Πανσερραϊκός «άγγιξε» δεύτερο γκολ στο 86’, όταν βγήκε στην κόντρα και ο Σαλαζάρ έστειλε την μπάλα στο δοκάρι του Κόβατς! Τρία λεπτά μετά ο Βόλος σκόραρε με τον Κόντε, όμως υπήρχε οφσάιντ κι έτσι το τέρμα ακυρώθηκε.

Οι Βολιώτες… άγγιξαν την ισοφάριση στο 3ο λεπτό των καθυστερήσεων. Ο Ασεχνούν έστειλε την μπάλα στο δοκάρι και στη συνέχεια το σουτ του Μεντιέτα έσωσε ο Γκουγκεσασβίλι.

Οι προσπάθειες των γηπεδούχων δεν έφεραν αποτέλεσμα και ο Πανσερραϊκός έφυγε με σημαντική νίκη απ’ την πρωτεύουσα της Μαγνησίας με σκορ 1-0.

Διαιτητής: Αλέξανδρος Κατσικογιάννης (Ηπείρου)

Κίτρινες: Κορρέα, Μεντιέτα, Κόμπα – Λιάσος, Σαλαζάρ, Γκουγκεσασβίλι, Χατζηστραβός.

ΒΟΛΟΣ ΝΠΣ (Σάββας Πουρσαϊτίδης): Κόβατς, Σούντγκρεν, Κορρέα, Καλογερόπουλος, Φεράρι, Τσοκάνης (73’ Κόντε), Μπερναντού, Μεντιέτα, Κόμπα, Άλτμαν (57’ Βιγιαφάνιες), Κόσζτα (87’ Ασεχνούν).

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ (Χουάν Φεράντο): Γκουγκεσασβίλι, Δεληγιαννίδης, Μπέργκστρομ, Ντάβιντσον, Φαρές, Περούτσι, Λιάσος (59’ Ζελέν), Χαντάκιας (82’ Καρασαλίδης), Ντέλετιτς (74’ Σαλαζάρ), Τομάς (82’ Χατζηστραβός), Μπετανκόρ.

 



Ατρόμητος – Παναιτωλικός 0-2: «Τρελαίνει» κόσμο η ομάδα του Αγρινίου!
Ατρόμητος – Παναιτωλικός 0-2: «Τρελαίνει» κόσμο η ομάδα του Αγρινίου!
Ολυμπιακός: Επιστροφή Τσικίνιο στην αποστολή
Ολυμπιακός: Επιστροφή Τσικίνιο στην αποστολή
Τίμησε την ιστορία του ο Πανιώνιος αποσύροντας τη φανέλα του Μάκη Δενδρινού
Τίμησε την ιστορία του ο Πανιώνιος αποσύροντας τη φανέλα του Μάκη Δενδρινού
Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων με Λιονέλ Μέσι και Ίντερ Μαϊάμι
Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων με Λιονέλ Μέσι και Ίντερ Μαϊάμι
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved