Athens Kallithea – Asteras Aktor 1-3: Ανώτερος και νικητής στη Λεωφόρο

Athens Kallithea – Asteras Aktor 1-3: Ανώτερος και νικητής στη Λεωφόρο

Athens Kallithea – Asteras Aktor 1-3: Καλύτερη η ομάδα της Τρίπολης, εκμεταλλεύτηκε την αποβολή του Μουτίνιο στα μέσα του πρώτου μέρους κι έφυγε με σημαντική νίκη απ’ την έδρα της Καλλιθέας.

Στην έδρα όπου δεν κατάφεραν να νικήσουν ο Παναθηναϊκός και η ΑΕΚ, ο Asteras Aktor έκανε εντυπωσιακό πέρασμα με 3-1. Η ομάδα της Τρίπολης για την 7η αγωνιστική της Super League, επικράτησε στη Λεωφόρο της Athens Kallithea, όντας ανώτερος στο ματς.

Για να συμβεί αυτό βοήθησε σημαντικά και η αποβολή του Μουτίνιο στα μέσα του πρώτου μέρους, όπου και άλλαξαν οι αριθμητικές ισορροπίες του ματς. Ήδη οι Αρκάδες ήταν μπροστά στο σκορ, με την Καλλιθέα να ισοφαρίζει με πέναλτι λίγο πριν το ημίχρονο, αλλά δύο τέρματα των φιλοξενούμενων στο δεύτερο μέρος διαμόρφωσαν το τελικό σκορ.

Έτσι, ο Asteras Aktor ανέβηκε στους 9 βαθμούς παίρνοντας τη 2η νίκη του στο πρωτάθλημα, με την Athens Kallithea να μένει στους 5 χωρίς να έχει γευτεί τη χαρά της νίκης μετά από 7 αγωνιστικές.

Το ματς άρχισε αρκετά νωθρά και χωρίς ευκαιρίες. Ένα σουτ του Ματίγια και μια σέντρα του Χουχούμη που δεν απείλησε, ήταν οι μόνες υποψίες για κάτι καλό στο πρώτο τέταρτο. Στο 19’ ουσιαστικά ήρθε η πρώτη πραγματική φάση στο παιχνίδι και μετατράπηκε σε γκολ.

Ο Καστάνιο για τους φιλοξενούμενους έκανε την πάσα στον Μπαρτόλο, αυτός «τσίμπησε» ωραία την μπάλα και την έστειλε στα δίχτυα για το 0-1!

Δύο λεπτά μετά η ομάδα της Τρίπολης έφτασε κοντά και σε δεύτερο γκολ. Ο Κρεσπί έκανε το σουτ με τον Μπαραγάν να σώζει εντυπωσιακά την ομάδα του, ενώ στη συνέχεια ο Χουχούμης σούταρε άουτ.

Το δυνατό σουτ του Μπαρτόλο δεν απείλησε στο 25’, ενώ τρία λεπτά μετά ο Μουτίνιο πάτησε αντίπαλο στον αστράγαλο. Ο Φωτιάς πήγε και είδε τη φάση μετά από ειδοποίηση του VAR και απέβαλε τον παίκτη της Καλλιθέας αφήνοντας τους γηπεδούχους με 10!

Ο Τζιάνι στο 34’ σούταρε λίγο άουτ, ενώ στο 35’ ο Asteras Aktor είχε μεγάλη ευκαιρία όταν ο Κρεσπί πάτησε περιοχή, σούταρε, με τον Μανθάτη να βάζει την κόντρα και τον Μπαραγάν να σώζει την ομάδα του.

Οι ευκαιρίες ήταν για τους φιλοξενούμενους, αλλά οι γηπεδούχοι τελικά κατάφεραν να ισοφαρίσουν. Στο 44’ ο Ντελί «γκρέμισε» τον Βασιλόγιαννη. Ο διαιτητής έδειξε πέναλτι και ο Τζιάνι έστειλε την μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 1-1 στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους!

Το σουτ του Τζιάνι στο 54’ δεν ανησύχησε τον Τσιντώτα, ενώ στο 67’ αυτό που επιχείρησε ο Σαϊρι έφυγε άουτ.

Παρότι ευκαιρίες δεν υπήρχαν ουσιαστικά, ο Asteras Aktor βρήκε εκ νέου γκολ προβαδίσματος στο ματς. Αυτή τη φορά στο 71’. Ο Μπιλέ πάτησε περιοχή κι έκανε το γύρισμα στον Καλτσά, με τον έμπειρο μεσοεπιθετικό να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα για το 1-2!

Στο 73’ ο Μπαρτόλο έχασε σημαντική ευκαιρία, με τον Μπαραγάν να τον σταματά. Τέσσερα λεπτά μετά οι φιλοξενούμενοι «καθάρισαν» τη νίκη τους.

Το ματς έφτασε στο 77’ με τον Φεντερίκο Μακέντα να πετυχαίνει το πρώτο του γκολ με την ομάδα της Τρίπολης στο γήπεδο όπου αγωνιζόταν με τον Παναθηναϊκό στο πρώτο του πέρασμα απ’ την Ελλάδα. Ο Μπαρτόλο έκανε τη σέντρα στο δεύτερο δοκάρι και ο Ιταλός τελείωσε τη φάση για το 1-3!

Η Καλλιθέα έφτασε πολύ κοντά στη μείωση του σκορ στο 88’. Ο Εντιαγέ βρέθηκε τετ α τετ αλλά έστειλε την μπάλα πάνω στον Τσιντώτα, σπαταλώντας τη σημαντικότερη στιγμή των γηπεδούχων.

Οι γηπεδούχοι έφτασαν πολύ κοντά στο δεύτερο γκολ τους και στο 4ο λεπτό των καθυστερήσεων, όμως ο Ντιμπά έστειλε την μπάλα στο δοκάρι! Έτσι η αναμέτρηση ολοκληρώθηκε με τον Asteras Aktor να φεύγει νικητής με 3-1 και να γίνεται η δεύτερη ομάδα στο πρωτάθλημα που νικά την Athens Kallithea.

Διαιτητής: Φωτιάς (Πέλλας)

Κίτρινες: Σοϊρί, Μότοκ - Μπαρτόλο, Μουνιόθ, Γιαμπλόνσκι

Κόκκινη: Μουτίνιο (28΄)

ATHENS KALLITHEA (Μάσιμο Ντονάτι): Μπαραγάν, Μανθάτης (78΄ Λουκίνας), Σοϊρί, Ισιμάτ-Μιρίν, Μότοκ, Ματίγιεβιτς (46΄ Τσιβελεκίδης), Ματίγια (65΄ Εντιαγέ), Ντιμπά, Τζιάνι (78΄ Ντεμέτριους), Μουτίνιο, Βασιλόγιαννης (78΄ Βαλμπουενά)

ASTERAS AKTOR (Κλοντ Μακελελέ): Τσιντώτας, Αλάγκμπε (62΄ Γκος), Ντελί, Καστάνο (67΄ Τριανταφυλλόπουλος), Χουχούμης, Γιαμπλόνσκι, Μουνιόθ (59΄ Καλτσάς), Άλχο, Μπαρτόλο, Κρεσπί (67΄ Μπιλέ), Άνταμ (59΄ Μακέντα)

 



Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: Στο ΟΑΚΑ ο Τσίπρας με τους γιους του, παρούσα και η Βουλγαράκη
Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: Στο ΟΑΚΑ ο Τσίπρας με τους γιους του, παρούσα και η Βουλγαράκη
LIVE Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: Το ντέρμπι «αιωνίων» της Super League
LIVE Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: Το ντέρμπι «αιωνίων» της Super League
Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: Χωρίς Ντραγκόφσκι στο ντέρμπι, εκπλήξεις στην ενδεκάδα
Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: Χωρίς Ντραγκόφσκι στο ντέρμπι, εκπλήξεις στην ενδεκάδα
Παναθηναϊκός για το ντέρμπι: «Η μάχη δύο κόσμων»
Παναθηναϊκός για το ντέρμπι: «Η μάχη δύο κόσμων»
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved