Ατρόμητος: Άδειος αμυντικά κόντρα στον Παναιτωλικό

Ατρόμητος: Άδειος αμυντικά κόντρα στον Παναιτωλικό

Ατρόμητος: Σημαντικές απουσίες στο κέντρο της άμυνας έχουν οι Περιστεριώτες για την αναμέτρηση με τον Παναιτωλικό.

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Ατρόμητου για την αυριανή (4/1, 18:00) αναμέτρηση κόντρα στον Παναιτωλικό στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής της Super League.

Ο Κρις Κόλμαν δεν έχει στη διάθεσή του, τους στόπερ Χατζηισαϊα, Μαυρομμάτη, Σουάρεθ και φυσικά τον δεξιό μπακ Κιβρακίδη. Αναλυτικά το δελτίο του Ατρόμητου:

«Με τη σημερινή προπόνηση που πραγματοποιήθηκε στο αθλητικό κέντρο της ομάδας μας στο Μαζαράκη, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία για την αναμέτρηση κόντρα στον Παναιτωλικό (4/1, 18:00) στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής της Super League.

Μετά το τέλος του σημερινού προγράμματος, ο προπονητής της ομάδας μας, Κρις Κόλμαν, ανακοίνωσε την αποστολή που θα είναι διαθέσιμη για την αναμέτρηση.

Γιαννιώτης, Μάριτς, Σάλτας, Κεσχρίντα, Αθανασίου, Πομόνης, Ντε Μποκ, Στρούγγης, Τζοβάρας, Μουντές, Φριντζόνσον, Έρλινγκμαρκ, Γκονθάλεθ, Οικονομίδης, Κούεν, Δαλαμήτρας, Τζαβίδας, Ρομπάιγ, Κλωναρίδης, Κιάρτανσον, Ροτάριου, Κωτσόπουλος.

Εκτός έχουν μείνει λόγω τραυματισμών οι Σουάρεθ, Κιβρακίδης, Μαυρομμάτης, αλλά και ο Χατζηισαΐας που έχει δηλωθεί να εκτίσει τη μία αγωνιστική της τιμωρίας του».



ΠΑΟΚ: Χωρίς Οζντόεφ, Κόλεϊ και Σορετίρε στο ντέρμπι του Φαλήρου
ΠΑΟΚ: Χωρίς Οζντόεφ, Κόλεϊ και Σορετίρε στο ντέρμπι του Φαλήρου
Πανελλήνιο ρεκόρ η Παπαδοπούλου στα 5.000μ. βάδην
Πανελλήνιο ρεκόρ η Παπαδοπούλου στα 5.000μ. βάδην
Athens Kallithea – ΟΦΗ 1-3: Άλμα οκτάδας οι Κρητικοί!
Athens Kallithea – ΟΦΗ 1-3: Άλμα οκτάδας οι Κρητικοί!
Πόλο Γυναικών: Κατέκτησε το Κύπελλο ο Ολυμπιακός
Πόλο Γυναικών: Κατέκτησε το Κύπελλο ο Ολυμπιακός
©2011-2025 Onsports.gr - All rights reserved