Όλο το ρόστερ στο ακουστικό

Όλο το ρόστερ στο ακουστικό

Σε αναμονή της εισήγησης του Λάζλο Μπόλονι βρίσκεται σημαντικό μέρος των ποδοσφαιριστών.

Το ξεκαθάρισμα του ρόστερ αποτελεί ένα από τα μείζονα θέματα που εξετάζει αυτή της στιγμή ο νέος τεχνικός του ΠΑΟΚ με τη βοήθεια των συνεργατών του και με οδηγό τις σχετικές κατευθύνσεις του Παντελή Κωνσταντινίδη.

Ποδοσφαιριστές που βρέθηκαν την περσινή σεζόν μεταξύ πάγκου και κερκίδας αναμένεται να απασχολήσουν ιδιαίτερα, μιας και με τα σημερινά δεδομένα πιθανότατα θα αναλάβουν πιο ενεργό ρόλο.

Από τους πέντε φορ («καθαρούς» και μη) με τους οποίους ξεκίνησε πέρυσι ο ΠΑΟΚ, σήμερα έχει μείνει με τρεις. Σαλπιγγίδης, Αθανασιάδης, Παπάζογλου αποτελούν για την ώρα τις μοναδικές επιλογές στην κορυφή της επίθεσης, χωρίς απαραίτητα να είναι βέβαιο ότι θα βρίσκονται στην ομάδα. Ο πρώτος παρουσιάζεται υποψήφιος προς πώληση, ο δεύτερος, όπως όλα δείχνουν, παραμένει και ο τρίτος είναι έτοιμος να διεκδικήσει ό,τι δεν μπόρεσε πέρυσι, με τα σενάρια περί νέου δανεισμού του να έχουν ήδη δημιουργηθεί.

Περνώντας στους μεσοεπιθετικούς, ο ΠΑΟΚ περιμένει μια αξιόλογη πρόταση για τον Βιεϊρίνια, κάτι που δεν έχει προκύψει ακόμα, ενώ έχει ήδη τελειώσει η ιστορία του Ελ Ζαρ που η τιμή του είναι απλησίαστη. Άγνωστο είναι το αν και κατά πόσο υπολογίζεται ο Κουτσιανικούλης, ο οποίος δεν έχει ακόμη ενημερωθεί για κάτι σχετικό.

Ο Βιτόλο έχει τεθεί επίσης προς πώληση, ενώ όλα είναι ανοιχτά σχετικά τον Ντιέγο Αρίας. Σε ό,τι αφορά το Στέλιο Μαλεζά λέγεται πως ο Δικέφαλος δεν αρνείται να τον πουλήσει, αν έρθει μία πρόταση κοντά στις 600.000, ενώ ο Μπρούνο Τσιρίλο για να παραμείνει ζητάει 250.000, τη στιγμή που ο ΠΑΟΚ του προτείνει 200.000. Από την άλλη ο φίλος του, Μίρκο Σαβίνι, μάλλον μαζεύει τα πράγματά του και αποχωρεί από την Τούμπα.

Τέλος, κάτω από τα δοκάρια, έντονη φημολογία είχε ξεσπάσει για διακοπή της συνεργασίας του Ντάριο Κρέσιτς με τους «ασπρόμαυρους», θέμα που για την ώρα δεν έχει εξέλιξη.

Είναι φανερό, πως το έργο του Μπόλονι θα αρχίσει να κρίνεται εκ προοιμίου και από την εισήγηση που θα κάνει σχετικά με το ρόστερ. Ο έμπειρος τεχνικός θα έχει την ευκαιρία να σχηματίσει πλήρη άποψη για το υλικό του στις 27 Ιουλίου και στην πρώτη προπόνηση της ομάδας, ενώ αυτό το διάστημα κάνει ήδη την προεργασία του.



Πάπας Φραγκίσκος: Ο απίθανος ποδοσφαιρικός λόγος που δεν έβλεπε τηλεόραση από το 1990
Πάπας Φραγκίσκος: Ο απίθανος ποδοσφαιρικός λόγος που δεν έβλεπε τηλεόραση από το 1990
Κέντρικ Ναν: «Ελπίζω το βραβείο να είναι αρκετά διαφορετικό από του MVP του μήνα»
Κέντρικ Ναν: «Ελπίζω το βραβείο να είναι αρκετά διαφορετικό από του MVP του μήνα»
Ήταν δίκαιο κι έγινε πράξη: MVP της EuroLeague ο Κέντρικ Ναν!
Ήταν δίκαιο κι έγινε πράξη: MVP της EuroLeague ο Κέντρικ Ναν!
Πένθος για τον Πάπα Φραγκίσκο: Αναβλήθηκαν τα παιχνίδια στη Serie A
Πένθος για τον Πάπα Φραγκίσκο: Αναβλήθηκαν τα παιχνίδια στη Serie A
©2011-2025 Onsports.gr - All rights reserved