Ολυμπιακός-Λαμία 2-0: Έβγαλαν την υποχρέωση οι μέτριοι Πειραιώτες και τώρα Λεωφόρος (photos)

Ολυμπιακός-Λαμία 2-0: Έβγαλαν την υποχρέωση οι μέτριοι Πειραιώτες και τώρα Λεωφόρος (photos)

Ολυμπιακός-Λαμία: Οι «ερυθρόλευκοι» με σβηστές μηχανές και σκόρερ τους Χάμες Ροντρίγκες, Μπακαμπού, λύγισαν 2-0 την ομάδα της Φθιώτιδας.

Ο Ολυμπιακός πριν ξεκινήσει το ματς με τη Λαμία ήταν στο -13 από τον Παναθηναϊκό.

Προερχόταν επίσης από τον αποκλεισμό από την Ευρώπη. Έτσι, στο «Γ. Καραϊσκάκης», που είχε λίγο κόσμο, κόντρα στην ελλιπέστατη Λαμία, το ζητούμενο ήταν η νίκη για να μην απομακρυνθεί κι άλλο από την κορυφή και μία καλή εμφάνιση για να διασκεδάσει τις εντυπώσεις.

Οι Πειραιώτες έπραξαν μόνο το πρώτο. Χωρίς να ενθουσιάσουν, λύγισαν 2-0 την ομάδα της Φθιώτιδας με σκόρερ τους Χάμες Ροντρίγκες, Μπακαμπού. Αυτοί οι δύο με τον Μπίελ ήταν και ό,τι καλό είχε να παρουσιάσει ο Ολυμπιακός, ο οποίος την επόμενη αγωνιστική έχει το μεγάλο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, που θα κρίνει αρκετά για την πορεία στο πρωτάθλημα. Στον αντίποδα, η Λαμία παρά τις απουσίες που είχε, έκανε ένα σχετικά καλό ματς, αλλά δεν μπόρεσε να εκμεταλλευτεί τις ευκαιρίες της και να βάλει μεγαλύτερα προβλήματα στον Ολυμπιακό. 

Σχηματισμοί

Ο Ολυμπιακός είχε τον Πασχαλάκης στο τέρμα, δεξί μπακ ήταν ο Άβιλα, αριστερό ο Ρέαμπτσιουκ και στόπερ οι Μπα, Ντόι. Στα χαφ οι Σαμασέκου, Χουάνγκ, στα άκρα οι Μασούρας, Μπιέλ και ο Χάμες Ροντρίγκες πίσω από τον Μπακαμπού.

Η Λαμία είχε τον Σαράνοφ στο τέρμα, δεξί μπακ ήταν ο Σιμόν, αριστερό ο Γκοράνοφ και στόπερ οι Αντέτζο, Κορνέζος. Στα χαφ οι Τζανδάρης, Σλίβκα, δεξιά ο Νούνιεζ, αριστερά ο Ασκόφσκι και μπροστά οι Ντε Βινσέντι, Γιακουμάκης.

Δυσκολεύτηκε ο Ολυμπιακός

Οι Πειραιώτες δεν μπήκαν δυνατά στο ματς, ενώ η Λαμία πίεζε ψηλά και είχε κλείσει τους χώρους. Έτσι, οι γηπεδούχοι δεν απείλησαν με αξιώσεις. Στο 3’ γύρισμα του Άβιλα, η μπάλα έφτασε στον Ρέαμπτσιουκ, αλλά το αριστερό σουτ εκτός περιοχής έφυγε ψηλά άουτ.

Στο 16’ από πλάγιο του Ρέαμπτσιουκ, σύγχυση στην άμυνα, το αριστερό σουτ του Μπιέλ απέκρουσε σε κόρνερ ο Σαράνοφ.

Δύο γκολ με Χάμες, Μπακαμπού

Μετά το 20’ ο Ολυμπιακός βρήκε δύο γκολ χωρίς να έχει κλείσει τη Λαμία στα καρέ της. Στο 22’ από μπαλιά του Χουάνγκ, δεξιά στην περιοχή ο Χάμες έπιασε μία ψηλοκρεμαστή κεφαλιά χωρίς να έχει και καλή ισορροπία στο σώμα του, αιφνιδίασε τον Σαράνοφ κι έστειλε τη μπάλα στη δεξιά γωνία για το 1-0.

Στο 28’ έγινε το 2-0. Μπαλιά του Ντόι από την άμυνα, ο Μπακαμπού κέρδισε στη μονομαχία τον Αντέτζο, βγήκε τετ α τετ με τον Σαράνοφ και πλάσαρε εύστοχα για το 2-0.

Στο 32’ η Λαμία έχασε την πρώτη της ευκαιρία. Φάουλ του Ντε Βινσέντι, απομάκρυνε ο Μπακαμπού πάνω στον Τζανδάρη, ο οποίος στο ύψος του πέναλτι κοντρόλαρε κι εκτέλεσε με το δεξί, αλλά έστειλε τη μπάλα άουτ.

Στο 38’ ο Γιακουμάκης αν και πεσμένος στο ύψος της μικρής περιοχής πλάσαρε, αλλά ο Παπασταθόπουλος έβαλε την κόντρα κι έσωσε την ομάδα του.

Στο 43’ ο Μπίελ μπήκε δεξιά στη μεγάλη περιοχή, έκανε το αριστερό σουτ κι απέκρουσε εντυπωσιακά σε κόρνερ ο Σαράνοφ.

Πιο ζωηρή η Λαμία

Στο δεύτερο ημίχρονο η Λαμία ήταν πιο απειλητική κόντρα σε έναν νωχελικό Ολυμπιακό. Απειλούσε, όμως, περισσότερο με στατικές φάσεις, όπου τα γεμίσματα του Ντε Βινσέντι δεν ήταν ιδανικά. Στο 49’ εκτέλεσε φάουλ ο Ντε Βινσέντι η κεφαλιά του Κορνέζου έφυγε ψηλά άουτ. Στο 52’ σέντρα του Νούνιεζ, ο Ασκόφσκι μόνος του με τον Πασχαλάκη βρήκε τη μπάλα με το αριστερά, αλλά αντί για τα δίχτυα την απομάκρυνε!

Στο 56’ αριστερό μακρινό σουτ του Χουάνγκ, η μπάλα έγλειψε το οριζόντιο δοκάρι. Αυτή ήταν και η καλύτερη στιγμή ενός μέτριου Ολυμπιακού, ενώ ο Μίτσελ έριξε στη μάχη τους Βαλμπουενά, Μαρσέλο, αλλά ο ρυθμός δεν άλλαξε για τους Πειραιώτες.

Δεξί πλασέ του Χάμες απέκρουσε προσωρινά ο Σαράνοφ, σέντρα με το αριστερό του Κολομβιανού, αριστερό μονοκόμματο σουτ του Μαρσέλο έφυγε άουτ.

Στο 80’ από μπαλιά του Μαρσέλο, ο Ελ Αραμπί έκανε ελιγμούς, αλλά το αριστερό σουτ ήταν άστοχο. Στο 82’ ο Ολυμπιακός που έγινε πιο δραστήριος μετά το 70’ είχε καλές στιγμές για το 3-0. Αριστερό σουτ του Μπίελ, απέκρουσε σε κόρνερ ο Σαράνοφ. Ο Ισπανός εκτέλεσε το κόρνερ και η κεφαλιά του Ελ Αραμπί κατέληξε στα χέρια του Σαράνοφ.

Ολυμπιακός (Μίτσελ Γκονζάλες): Πασχαλάκης, Άβιλα, Ρέαμπτσιουκ (60’ Μαρσέλο), Μπα (11’ λ.τρ. Παπασταθόπουλος), Ντόι, Σαμασέκου, Ινμπεόμ, Μασούρας (60’ Βαλμπουενά), Μπίελ, Χάμες (75’ Βρουσάι), Μπακαμπού (74’ Ελ Αραμπί).

Λαμία (Τζιανλούκα Φέστα): Σαράνοφ, Σιμόν, Γκοράνοφ (86' Σαραμαντάς), Αντέτζο, Κορνέζος, Τζανδάρης, Σλίβκα, Νούνιεζ, Ασκόφσκι (58’ Μαρμεντίνι), Γιακουμάκης (86' Καραμάνος), Ντε Βινσέντι.



Ντάνι Άλβες: Ανατροπή για την υπόθεση βιασμού - Αθωώθηκε από το Εφετείο
Ντάνι Άλβες: Ανατροπή για την υπόθεση βιασμού - Αθωώθηκε από το Εφετείο
Εντυπωσιακό κέρινο ομοίωμα του Κιλιάν Εμπαπέ στο Λονδίνο
Εντυπωσιακό κέρινο ομοίωμα του Κιλιάν Εμπαπέ στο Λονδίνο
Διεθνής τερματοφύλακας πιάστηκε να συζητά για στήσιμο αγώνα
Διεθνής τερματοφύλακας πιάστηκε να συζητά για στήσιμο αγώνα
Super League 2: Η Λάρισα ζει κι αναπνέει για το ΑΕΛ – Ηρακλής | Η ώρα και το κανάλι
Super League 2: Η Λάρισα ζει κι αναπνέει για το ΑΕΛ – Ηρακλής | Η ώρα και το κανάλι
©2011-2025 Onsports.gr - All rights reserved