Super League 1: «Μάχες» σε Λεωφόρο, Ριζούπολη και Τρίπολη

Super League 1: «Μάχες» σε Λεωφόρο, Ριζούπολη και Τρίπολη

Με τρεις αναμετρήσεις, ανοίγει σήμερα το πρόγραμμα, της 18ης αγωνιστικής ημέρας του πρωταθλήματος της Super League 1.

Στις 15:00 στην Τρίπολη, ο Αστέρας υποδέχεται την ΑΕΛ, με τους Αρκάδες να θέλουν να πάρουν ακόμα μια νίκη, που θα τους φέρει πιο κοντά, στην είσοδό τους, στην πρώτη 6άδα του πρωταθλήματος.

Από την άλλη, η Λάρισα ταξίδεψε στην Τρίπολη χωρίς τον Γιάννη Τάτση πια στον πάγκο ο οποίος αποχώρησε μετά την πεντάρα από τον ΠΑΟΚ στο Κύπελλο. Νέος τεχνικός ένας παλιός γνώριμος, ο Τζιανλούκα Φέστα ο οποίος αναλαμβάνει τον δύσκολο ρόλο να σώσει την ομάδα.

Στις 17:15, ο Άρης θέλει να δώσει τέλος στο μίνι αρνητικπό σερί των τριών αγώνων χωρίς νίκη, καθώς αντιμετωπίζει τον Απόλλωνα Σμύρνης, στο γήπεδο της Ριζούπολης. Επιστρέφει ο Μπερτόλιο, έξω ο Ματίγια. Α

πό την πλευρά του ο Απόλλωνας έκανε άλλο ένα βήμα παραμονής με την εκτός έδρας νίκη επί της ΑΕΛ. Τρεις απουσίες για τον Γιώργο Παράσχο με τους Ιωαννίδη, Σλίβκα και Λισγάρα να είναι εκτός.

Τέλος, στις 19:30 στο ΟΑΚΑ ο Παναθηναϊκός φιλοξενεί τον ΟΦΗ με στόχο να προσθέσει άλλους τρεις βαθμούς στην μάχη που κάνει για την έξοδο στην Ευρώπη. Οι «πράσινοι» πέτυχαν σπουδαία νίκη μέσα στην Θεσσαλονίκη επί του Άρη και μείωσαν την διαφορά στους πέντε βαθμούς και ελπίζουν βάσιμα, πως θα φορέσουν ξανά το... ευρωπαϊκό τους κοστούμι.

Με πολλά προβλήματα ο ΟΦΗ για άλλη μια φορά. Οι Κρητικοί είχαν εμφανίσει συμπτώματα δηλητηρίασης μετά το ματς στο Βόλο, αλλά ευτυχώς για τον Γιώργο Σίμο όσοι είχαν παρουσιάσει συμπτώματα προπονήθηκαν κανονικά.

Το σημερινό πρόγραμμα:

Σάββατο (23/1)
15:00 Αστέρας Τρίπολης - ΑΕΛ (NS2)
17:15 Απόλλων Σμύρνης- Άρης (NS1)
19:30 Παναθηναϊκός - ΟΦΗ  (NS2)



Λούκα Μπάνκι: «Από τους πιο ισχυρούς διεκδικητές του τίτλου ο Παναθηναϊκός»
Λούκα Μπάνκι: «Από τους πιο ισχυρούς διεκδικητές του τίτλου ο Παναθηναϊκός»
Ο Λιονέλ Μέσι αποχαιρέτησε τον Πάπα Φραγκίσκο: «Έκανες τον κόσμο καλύτερο»
Ο Λιονέλ Μέσι αποχαιρέτησε τον Πάπα Φραγκίσκο: «Έκανες τον κόσμο καλύτερο»
Πορτογαλική αποθέωση στον Παυλίδη: «Η καλύτερη μεταγραφή της Μπενφίκα για τον 21ο αιώνα»
Πορτογαλική αποθέωση στον Παυλίδη: «Η καλύτερη μεταγραφή της Μπενφίκα για τον 21ο αιώνα»
Πάπας Φραγκίσκος: Το ξεχωριστό «αντίο» της ομάδας που λάτρευε
Πάπας Φραγκίσκος: Το ξεχωριστό «αντίο» της ομάδας που λάτρευε
©2011-2025 Onsports.gr - All rights reserved