Ελευθεριάδης: «Κομβικό σημείο η αποβολή»

Ελευθεριάδης: «Κομβικό σημείο η αποβολή»

ΠΑΟΚ-ΠΑΣ Γιάννινα: Αν δεν υπήρχε η κόκκινη κάρτα ίσως να ήταν διαφορετικά τα πράγματα, όπως υποστήριξε ο Χρήστος Ελευθεριάδης.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα είχε ένα καλό ημίχρονο, ήξερε πως ο ΠΑΟΚ θα πιέσει στο δεύτερο, όμως η αποβολή του Εραμπούσπε ήταν το στοιχείο που άλλαξε τις ισορροπίες στο ματς. Αυτό τόνισε ο Χρήστος Ελευθεριάδης, που ξεκαθάρισε πως χωρίς την αποβολή, όλα ίσως να ήταν διαφορετικά στην αναμέτρηση.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Χρήστου Ελευθεριάδη:

«Είμαστε δίπλα στους συναδέρφους μας της Super League 2 και της Football League, θα δίνουμε κι εμείς τη μάχη μαζί με αυτούς.

Μπήκαμε καλά στο ματς, διαβασμένοι, προηγηθήκαμε, είχαμε την ισορροπία. Ο ΠΑΟΚ στο δεύτερο μέρος έγινε πιο επιθετικός. Κομβικό σημείο η κόκκινη, άλλαξαν οι ισορροπίες. Δύσκολο μετά να αντιμετωπίσεις μια ομάδα όπως ο ΠΑΟΚ, βέβαια φτάσαμε μέχρι το τέλος για να προηγηθεί.

Η πικρία που μένει είναι πως μπορούσαμε κάτι παραπάνω αν δεν υπήρχε η κόκκινη.

Είναι διαφορετικό το ματς, δεχτήκαμε κόκκινη, δεν μπορέσαμε να αντιδράσουμε, προσπαθήσαμε μέχρι τέλους αλλά δεν τα καταφέραμε».

Για το δεύτερο μέρος: «Το επίπεδο στην κατηγορία, όλες οι ομάδες και ειδικά οι μεγάλες, έχουν ποιότητα. Παίζουν κι αυτοί. Ανεβάζουν την πίεση, έχουν ποιοτικούς παίκτες. Δεν είναι κάτι που δείχνει κόπωση κτλ. Φαίνεται αυτό άλλωστε και στην παρακολούθηση των gps. Είναι η φάση, η τύχη, η στιγμή, είναι πολλά».

Για το μέλλον: «Δεν μπορώ να κάνω πρόβλεψη. Αγωνιστική με αγωνιστική δυναμώνουν οι ομάδες, όλα τα ματς είναι δύσκολα. Στόχος είναι να κοιτάμε το ματς χωριστά να παίζουμε ωραία και να παίρνουμε τη νίκη. Ελπίζω τις καλές εμφανίσεις να τις κάνουμε νίκες».



Το μεγάλο «μπαμ»: Ο Μακεδονικός ανακοίνωσε τον Καρέτσα την Πρωταπριλιά!
Το μεγάλο «μπαμ»: Ο Μακεδονικός ανακοίνωσε τον Καρέτσα την Πρωταπριλιά!
GBL: Το Περιστέρι νίκησε τον Άρη και θα αντιμετωπίσει τον Παναθηναϊκό - Τα ζευγάρια των playoffs
GBL: Το Περιστέρι νίκησε τον Άρη και θα αντιμετωπίσει τον Παναθηναϊκό - Τα ζευγάρια των playoffs
Πένθος για τον θρυλικό, Γιουσέιν Μπολτ: Πέθανε ο πατέρας του
Πένθος για τον θρυλικό, Γιουσέιν Μπολτ: Πέθανε ο πατέρας του
EuroLeague: Η Μπαρτσελόνα «έδεσε» τον Πάντερ με ηγεμονικό συμβόλαιο
EuroLeague: Η Μπαρτσελόνα «έδεσε» τον Πάντερ με ηγεμονικό συμβόλαιο
©2011-2025 Onsports.gr - All rights reserved