Λαμία-ΑΕΛ: Έκλεψε τις εντυπώσεις ο Κούγιας (photos)
Στον πάγκο της ΑΕΛ ο Αλέξης Κούγιας στο ΔΑΚ Λαμίας.
Την αποστολή της ΑΕΛ στο ΔΑΚ Λαμίας ακολούθησε ο Αλέξης Κούγιας, ο οποίος κάθισε στον πάγκο των «βυσσινί». Μάλιστα, λόγω της κόντρας του αφεντικού της ΑΕΛ με τον ιδιοκτήτη της Λαμίας Πανουργιά Παπαϊωάννου, υπήρχε πρωτοφανής αστυνομική παρουσία στο γήπεδο.
Γύρω από τον πάγκο της Λάρισας υπήρχε έντονη αστυνομική δύναμη, ενώ ακόμα και άντρες των ΟΠΚΕ βρίσκονταν κάτω από τα επίσημα και πίσω από τον πάγκο των φιλοξενούμενων.
Πάντως, οπαδοί της Λαμίας που είχαν συγκεντρωθεί έξω από το γήπεδο αποδοκίμασαν τον ιδιοκτήτη της ΠΑΕ ΑΕΛ, ενώ η αστυνομία δεν επέτρεψε στους φίλους των γηπεδούχων να ανέβουν στις γνωστές... ταράτσες γύρω από το ΔΑΚ Λαμίας για να παρακολουθήσουν το παιχνίδι.
Ο Αλέξης Κούγιας ήταν αυτός που τράβηξε τα βλέμματα, καθώς εμφανίστηκε ιδιαίτερα... καλοκαιρινός, φορώντας σορτσάκι.
Δείτε τις φωτογραφίες από το lamiasports