ΑΕΛ: «Επικίνδυνα και παράνομα "παιχνίδια" με στοιχηματικές προβλέψεις»

ΑΕΛ: «Επικίνδυνα και παράνομα "παιχνίδια" με στοιχηματικές προβλέψεις»

Η ΠΑΕ ΑΕΛ καταγγέλλει στοιχηματική εταιρεία για παράνομα "παιχνίδια", όσον αφορά τις προβλέψεις για το ματς με τον Αστέρα Τρίπολης.

Με μια στοιχηματική εταιρεία τα βάζει η ΠΑΕ ΑΕΛ, αναφορικά με τις αποδόσεις που έβγαλε για το παιχνίδι της Κυριακής (1/3, 19:00) με τον Αστέρα Τρίπολης. Όπως υποστηρίζουν οι «βυσσινί», οι αποδόσεις είναι εντελώς αδικαιολόγητες και καλεί τις εισαγγελικές αρχές να διατάξουν προκαταρκτική εξέταση και να ερευνήσουν τι ακριβώς γνωρίζουν περισσότερο οι αναλυτές που δίνουν φαβορί για τη νίκη τον Αστέρα, και μάλιστα με τόσο χαμηλές αποδόσεις.

Αν δεν παρέμβει αυτεπαγγέλτως η εισαγγελία, τότε η ΠΑΕ ΑΕΛ θα καταθέσει μήνυση για να ερευνηθεί η υπόθεση.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ ΑΕΛ καταγγέλλει τη στοιχηματική εταιρεία Stoiximan για επικίνδυνα και παράνομα "παιχνίδια" όσον αφορά τις προβλέψεις της για τον αγώνα της Κυριακής απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης.

Συγκεκριμένα και εντελώς αδικαιολόγητα κατά τις χθεσινές της προβλέψεις, η νίκη της ομάδος μας εδίνετο με απόδοση 5 και σήμερα με απόδοση 4,5.

Η δε νίκη του Αστέρα Τρίπολης στην έδρα της ομάδος μας χθες εδίδετο με απόδοση 1,40 και σήμερα με απόδοση 1,80.

Δεν μπορούμε να αντιληφθούμε με ποια λογική οι αναλυτές του στοιχήματος της συγκεκριμένης εταιρείας, η οποία από τότε που απορρίψαμε την πρόταση του τότε διευθύνοντος συμβούλου κ. Σπανουδάκη για να την διαφημίζουμε στο εμπρόσθιο μέρος της φανέλας μας, επιδεικνύει μια εντελώς εχθρική συμπεριφορά με τις παράλογες προβλέψεις των αναλυτών της (2η συνεχή χρόνια μας δίνει πρώτο φαβορί για τον απευθείας υποβιβασμό στην Super League 2), κάνει αυτές τις εντελώς παράλογες προτάσεις προς τους παίκτες του στοιχήματος, αφού μόνο μια απλή μελέτη των αποτελεσμάτων στους αγώνες μεταξύ της ΑΕΛ και του Αστέρα Τρίπολης, όταν είμαστε γηπεδούχοι, αλλά και η εικόνα της ομάδος μας τις τελευταίες αγωνιστικές, παρά τον διαιτητικό διωγμό με κίτρινες κάρτες και αποβολές, οδηγεί σε διαφορετικά συμπεράσματα.

Η ΑΕΛ καλεί τις εισαγγελικές αρχές τόσο της Λάρισας όσο και των Αθηνών να διατάξουν προκαταρκτική εξέταση και να ερευνήσουν τι ακριβώς γνωρίζουν περισσότερο οι αναλυτές που δίνουν φαβορί για τη νίκη, και μάλιστα με τόσο χαμηλές αποδόσεις, τον Αστέρα Τρίπολης και φαβορί για την ήττα την ομάδα μας με τόσο μεγάλες αποδόσεις, αφού εκτός των άλλων ο Αστέρας Τρίπολης θα αγωνιστεί χωρίς 5 εκ των βασικοτέρων παικτών του (Παπαδόπουλος, Μουνάφο, Σουάρες, Μπαράλες, Ιγκλέσιας) και η ομάδα μας για πρώτη φορά υπερπλήρης, αφού επανέρχονται και οι Αλί Γκαζάλ και Ράικο Μιλοσάβλιεβιτς.

Εφόσον οι Εισαγγελείς δεν παρέμβουν αυτεπαγγέλτως, η ΑΕΛ θα υποβάλλει μηνυτήρια αναφορά, ώστε να εκλείψουν αυτού του είδους οι στοιχηματικές βρωμιές».



ΑΕΚ – Ολυμπιακός: «Δέχομαι την κριτική, αλλά όχι να ζητάνε να με απολύσουν» - Οι δηλώσεις Αλμέιδα
ΑΕΚ – Ολυμπιακός: «Δέχομαι την κριτική, αλλά όχι να ζητάνε να με απολύσουν» - Οι δηλώσεις Αλμέιδα
FIBA Europe Cup: Παλικάρι ο ΠΑΟΚ, πέρασε στον τελικό αποκλείοντας τη Σολέ!
FIBA Europe Cup: Παλικάρι ο ΠΑΟΚ, πέρασε στον τελικό αποκλείοντας τη Σολέ!
Τελικός Κυπέλλου Ελλάδας: ΟΦΗ – Ολυμπιακός, μετά από 35 χρόνια | Πότε και που θα γίνει
Τελικός Κυπέλλου Ελλάδας: ΟΦΗ – Ολυμπιακός, μετά από 35 χρόνια | Πότε και που θα γίνει
Μίλτος Τεντόγλου: Ξεκινά προετοιμασία για να επιστρέψει στις επιτυχίες
Μίλτος Τεντόγλου: Ξεκινά προετοιμασία για να επιστρέψει στις επιτυχίες
©2011-2025 Onsports.gr - All rights reserved