ΑΕΚ: Διευκρινήσεις για τα διαρκείας στην «Αγιά Σοφιά»
Ποιοι θα έχουν προτεραιότητα για διαρκείας στο νέο γήπεδο της ΑΕΚ.
Τη νέα σεζόν, εκτός απροόπτου, η ΑΕΚ θα αγωνίζεται στο νέο της σπίτι, την «Αγιά Σοφιά». Από την εποχή που η ΑΕΚ αγωνιζόταν στη Γ’ Εθνική και το πρότζεκτ του γηπέδου άρχιζε να υλοποιείται, η ΠΑΕ είχε τονίζει πως όσοι παίρνουν διαρκείας, θα έχουν μια προτεραιότητα, όταν η ομάδα μπει στο δικό της σπίτι.
Σε μια προσπάθεια να λύσει κάθε παρεξήγηση για το θέμα, η ΠΑΕ ΑΕΚ με διευκρίνησή της ενημερώνει τι ακριβώς ισχύει με τα διαρκείας στο νέο γήπεδο και πώς θα δοθεί η προτεραιότητα σε όσους ήταν δίπλα στην ομάδα και στα δύσκολα.
Σχετικά με το θέμα της προτεραιότητας στην «Αγιά Σοφιά», προτεραιότητα θα έχουν:
• Όσοι είχαν διαρκείας τις χρονιές σε Γ’ και Β’ Εθνική
• Όσοι θα έχουν διαρκείας 3ετίας (δηλαδή τις 3 τελευταίες χρονιές στο ΟΑΚΑ) όταν μπούμε στο νέο μας γήπεδο
Ανεξαρτήτως θύρας στο ΟΑΚΑ και χωρίς να πρέπει να πάρουν διαρκείας σε αντίστοιχη θύρα στην «Αγιά Σοφιά».
Για παράδειγμα, όταν θα ξεκινήσουν οι πωλήσεις των διαρκείας στην «Αγιά Σοφιά», το τμήμα εισιτηρίων θα ελέγχει τα ΠΡΟΣΩΠΑ (ονοματεπώνυμο) που πληρούν ένα από τα δύο παραπάνω κριτήρια ΚΑΙ ΟΧΙ τη θύρα που είχαν διαρκείας. Έτσι, μπορεί κάποιος που είχε στο πέταλο στο ΟΑΚΑ να πάρει όπου θέλει στην «Αγιά Σοφιά» ή αντίστοιχα κάποιος που είχες στα επίσημα στο ΟΑΚΑ να πάρει όπου αλλού θελήσει στην «Αγιά Σοφιά».
Ενημερωθείτε στο Newsbomb.gr για όλες τις τελευταίες εξελίξεις σχετικά με τις επερχόμενες Εθνικές Εκλογές