Super League: Πέντε ομάδες κινδυνεύουν με πρόστιμα

Super League: Πέντε ομάδες κινδυνεύουν με πρόστιμα

Σε απολογία Παναθηναϊκός, ΠΑΟΚ, Ολυμπιακός, Παναιτωλικός και ΠΑΣ Γιάννινα

Το πειθαρχικό όργανο της Super League όπως συνηθίζει κάλεσε τις πιο «άτακτες» ομάδες για τη 16η αγωνιστική. Ο ΠΑΣΓιάννινα του οποίου οι οπαδοί εισέβαλαν στο γηπεδο των Ζωσιμάδων στο ημίχρονο της αναμέτρησης με την ΑΕΚ, ίσως να κληθεί να πληρώσει το πιο βαρύ πρόστιμο. Ο Παναθηναϊκός κατηγορείται για υβριστικά συνθήματα, ρίψεις αντικειμένων και άναμμά πυρσών, ο ΠΑΟΚ και ο Παναιτωλικός κατηγορούνται μόνο για τους δυο τελευταίους λόγους, ενώ ο Ολυμπιακός κατηγορείται μόνο για υβριστικά συνθήματα.

Ιδού οι κλήσεις σε απολογία:

Tο Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό όργανο κάλεσε σε απολογία (για την Παρασκευή 18-1-19 και ώρα 11:00) τις παρακάτω ΠΑΕ στο πλαίσιο των συναντήσεων για την 16η αγωνιστική.

Α) ΠΑΕ Ολυμπιακός: «Βάσει των αναφερομένων στο από 13/1/2019 Φύλλο Αγώνα, το οποίο σας γνωστοποιήθηκε, κατ’ άρθρο 15 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.) και στην από 13/1/2019 Έκθεση Παρατηρητή Αγώνα»: Για υβριστικά συνθήματα των φιλάθλων της στον αγώνα ΠΑΕ Λεβαδειακός-ΠΑΕ Ολυμπιακός.

*Επί παραβάσει των άρθρων 1, 5 επ, 14 παρ. 1, 2, 3 και 4 περ. β΄, 15 παρ. 1 περ. γ΄ του Π.Κ. της ΕΠΟ.

Β) ΠΑΕ ΠΑΟΚ: «Βάσει των αναφερομένων στο από 13/1/2019 Φύλλο Αγώνα, το οποίο σας γνωστοποιήθηκε, κατ’ άρθρο 15 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.) και στην από 13/1/2019 Έκθεση Παρατηρητή Αγώνα»: Για υβριστικά συνθήματα των φιλάθλων της καθώς επίσης και για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της στον αγώνα ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης-ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

*Επί παραβάσει των άρθρων 1, 5 επ, 14 παρ. 1, 2, 3 και 4 περ. β΄, 15 παρ. 1 περ. γ’, 2 περ. α΄, β΄, γ’, δ’ και ε’ του Π.Κ. της ΕΠΟ.

Γ) ΠΑΕ Παναθηναϊκός: «Βάσει των αναφερομένων στο από 13/1/2019 Φύλλο Αγώνα, το οποίο σας γνωστοποιήθηκε, κατ’ άρθρο 15 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.), στην από 13/1/2019 Έκθεση Παρατηρητή Αγώνα, καθώς και στην υπ’ αριθ. πρωτ. 2247/19/95249 από 14/1/2019 Έκθεση της Αστυνομίας»: Για υβριστικά συνθήματα των φιλάθλων της καθώς επίσης και για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της στον αγώνα ΠΑΕ Παναθηναϊκός-ΠΑΕ Ξάνθη.

* Επί παραβάσει των άρθρων 1, 5 επ, 14 παρ. 1, 2, 3 και 4 περ. α΄, 15 παρ. 1 περ. γ’, 2 περ. α΄, β΄, γ’, δ’ και ε’, 3 περ. α΄ και



«Στην Παρτιζάν ο Κάμερον Πέιν»
«Στην Παρτιζάν ο Κάμερον Πέιν»
Τέλος ο Μίτσελ από τη Σαουδική Αραβία - Η ανακοίνωση της Αλ Καντσίγια
Τέλος ο Μίτσελ από τη Σαουδική Αραβία - Η ανακοίνωση της Αλ Καντσίγια
ΝΒΑ: Ο Τζάκσον Χέιζ «πέταξε» στην κορυφή του Top-10
ΝΒΑ: Ο Τζάκσον Χέιζ «πέταξε» στην κορυφή του Top-10
Κύπελλο Ελλάδας Betsson: Κατσικογιάννης στο Ολυμπιακός- Ηρακλής | Οι διαιτητές για Παναθηναϊκό, ΠΑΟΚ
Κύπελλο Ελλάδας Betsson: Κατσικογιάννης στο Ολυμπιακός- Ηρακλής | Οι διαιτητές για Παναθηναϊκό, ΠΑΟΚ
©2011-2025 Onsports.gr - All rights reserved