Στην Ελλάδα για Τζαβέλλα η Αταλάντα!
Ο Έλληνας αμυντικός βρίσκεται στο μικροσκόπιο της ιταλικής ομάδας τον οποίο έχουν παρακολουθήσει μάλιστα δύο φορές από κοντά!
Ο παίκτης του ΠΑΟΚ έχει… πέραση στην Ιταλία και συγκεκριμένα στην ομάδα από το Μπέργκαμο, Αταλάντα η οποία τον παρακολουθεί στενά το τελευταία διάστημα.
Μάλιστα άνθρωποι της ιταλικής ομάδας βρέθηκαν δύο φορές στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στην Αθήνα για να τον παρακολουθήσουν από κοντά. Στο ένα παιχνίδι μάλιστα τον είδαν να σκοράρει, στο ματς της Εθνικής Ελλάδος εναντίον του Μαυροβουνίου ενώ τον είδαν και στο παιχνίδι της Νέας Σμύρνης (ήττα 3-1 από τον Πανιώνιο).
Η ιταλική ομάδα έχει επαφές με τον ατζέντη του παίκτη ωστόσο δεν υπάρχει κάποια εξέλιξη στο θέμα. Ο Τζαβέλλας έχει συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2017, και στον ΠΑΟΚ αν θέλουν να τον κρατήσουν θα πρέπει να ξεκινήσουν τις διαδικασίες ανανέωσης από το καλοκαίρι καθώς από τον Ιανουάριο του 2017 ο παίκτης θα μπορεί να έχει επαφές με οποιονδήποτε ενδιαφερόμενο χωρίς περιορισμούς και να φύγει χωρίς να πάρει οικονομικό αντάλλαγμα η ομάδα του.