Ολυμπιακός: Μόνο με… θαύμα ο Σιόβας
Ελάχιστες είναι πλέον οι πιθανότητες συμμετοχής του Δημήτρη Σιόβα στον επαναληπτικό του Ολυμπιακού με την Άντερλεχτ, το βράδυ της Πέμπτης (25/2) στο «Γ. Καραϊσκάκης».
Ο Έλληνας αμυντικός των «ερυθρόλευκων» τραυματίστηκε την παραμονή του πρώτου ματς στις Βρυξέλλες και έκτοτε έκανε αγώνα… δρόμου, προκειμένου να είναι στην διάθεση του Μάρκο Σίλβα για την αναμέτρηση με την Άντερλεχτ στον Πειραιά, όπου οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να ανατρέψουν την ήττα τους 1-0 και να πάρουν την πρόκριση για τους «16» του Europa League.
Ωστόσο, την Τρίτη (23/2) έκανε έντονο ατομικό πρόγραμμα, με αποτέλεσμα να μειωθούν ακόμα περισσότερο οι ελπίδες που είχε για να είναι ετοιμοπόλεμος, καθώς μένει μόνο μία προπόνηση, το πρωί της Τετάρτης (24/2), όπου μετά το τέλος, θα ανακοινωθεί η αποστολή.
Αντίθετα, σε φουλ ρυθμούς μπήκε ο Ερνάνι, ο οποίος έχει χάσει σημαντικό μέρος των προπονήσεων και την Τετάρτη θα ξεκαθαρίσει αν θα είναι στην αποστολή, προκειμένου να βοηθήσει, σε περίπτωση που χρειαστεί. Εκτός είναι ο Πάρντο, ο οποίος συνέχισε την Τρίτη (23/2) το πρόγραμμα θεραπείας του.