Παναθηναϊκός: Εξελίξεις με Δώνη
Σύμφωνα με πληροφορίες ο Χρήστος Δώνης έχει συζητήσει με τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού το ενδεχόμενο να αποχωρήσει από την ομάδα.
Όπως φέρεται να υποστηρίζει, ο 20χρονος ποδοσφαιριστής φαίνεται δυσαρεστημένος από το γεγονός ότι δεν υπολογίζεται να έχει αρκετό χρόνο συμμετοχής τη φετινή σεζόν κι έτσι παρουσιάζει τάσης φυγής.
Μάλιστα, γίνεται λόγος για επαφές του Δώνη και του εκπροσώπου του με τους Τάκη Φύσσα και Λεωνίδα Βόκολο έτσι ώστε να υπάρξει μια φόρμουλα αποχώρησης του ποδοσφαιριστή, είτε με την μορφή του δανεισμού, είτε – δυσκολότερα – με πώλησή του σε όποια ομάδα δείξει ανάλογο ενδιαφέρον.
Στο πρόσφατο παρελθόν για τον νεαρό μέσο είχε εκδηλωθεί ενδιαφέρον τόσο από ομάδες της Ελλάδας όσο και από ομάδες του εξωτερικού, από χώρες όπως το Βέλγιο, η Ολλανδία και η Ιταλία.