Ατρόμητος: Ατομικό ο Γκαρσία
Επιστροφή στις προπονήσεις για τον Ατρόμητο, μετά το ρεπό της Τρίτης(18/2. Επόμενος αντίπαλος, για τους Περιστεριώτες, ο Εργοτέλης.
Η αναμέτρηση, της Καθαράς Δευτέρας, με τον Εργοτέλη, στο Ηράκλειο είναι σημαντική. Μια εκτός έδρας νίκη ,σε συνδυασμό με την «τεσσάρα» κόντρα στον ΠΑΟΚ, θα δείξει ότι ο Ατρόμητος διανύει περίοδο φόρμας. Παράλληλα, θα βελτιώσει ακόμη περισσότερο την βαθμολογική θέση της ομάδας
Προβλήματα, για τον Νιόπλια, δεν υπάρχουν. Στην προπόνηση της Τετάρτης(18/2), μοναδική απουσία ήταν του Γκαρσία, που ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα θεραπεία. Ο Γκαρσία, ταλαιπωρείται από τενοντίτιδα, στο γόνατο.
Στην Εθνική Πολωνίας Κ18 κλήθηκε ο ποδοσφαιριστής του Ατρόμητου Κ20 ο ποδοσφαιριστής Σεμπάστιαν Κρουσέλ για φιλικούς αγώνες με Σερβία και Ρουμανία στις 3 και 5 Μαρτίου.
Στην Εθνική Παίδων Κ16 κλήθηκε ο ποδοσφαιριστής του Ατρόμητου Κ17 για τις προπονήσεις που θα διεξαχθούν από 23 μέχρι 25 Φεβρουαρίου στο προπονητικό κέντρο στον Άγιο Κοσμά.