Κασάμι: «Πειθαρχημένοι και προσεκτικοί»

Κασάμι: «Πειθαρχημένοι και προσεκτικοί»

Ο Ολυμπιακός θα πρέπει να παρουσιαστεί με πειθαρχία και προσοχή στο παιχνίδι του για να μείνει στην πρώτη θέση της βαθμολογίας, όπως τόνισε ο Παϊτίμ Κασάμι.

Ο Ελβετός μέσος των «ερυθρόλευκων» μετά το τέλος του αγώνα με τον Παναιτωλικό, μίλησε στην κάμερα της «Nova» για το «τρίποντο» κόντρα στα «καναρίνια», τις αλλαγές που θέλει να… περάσει ο Βίτορ Περέιρα, αλλά και τις σκέψεις του για το ελληνικό πρωτάθλημα.

Συγκεκριμένα, ο διεθνής άσος μίλησε για:

Τον αγώνα και την καλή αμυντική λειτουργία του Παναιτωλικού: «Το ξέραμε ότι θα είναι δύσκολο παιχνίδι γιατί παίζαμε με έναν αντίπαλο που παίζει πολύ καλά στην άμυνα. Χρειαζόταν να έχουμε υπομονή και να φτιάξουμε την ευκαιρία για το πρώτο γκολ».

Τις αλλαγές του Περέιρα και το γεγονός πως ο Ολυμπιακός δεν δέχθηκε κάποιο τέρμα: «Ο πρώτος στόχος είναι να μη δεχόμαστε γκολ, το κάναμε αυτό σήμερα και πιστεύω πως είναι το κλειδί. Θα δημιουργηθούν οι ευκαιρίες γιατί υπάρχουν ποιοτικοί παίκτες, που μπορούν να τις δημιουργήσουν. Η μεγάλη αλλαγή θα είναι η πιο σφιχτή άμυνα. Ο καινούριος προπονητής θέλει να γνωρίσει καλά την ομάδα, να πάρει περισσότερες πληροφορίες και να είναι πολλές ώρες μαζί της. Όμως, είμαστε καλά και δεν υπάρχει κούραση. Είμαστε συνηθισμένοι να παίζουμε δύο ματς μέσα σε λίγες μέρες, πρέπει να είμαστε πειθαρχημένοι και προσεκτικοί γιατί μόνο έτσι θα μείνουμε στην κορυφή».

Το… γύρισμά του λίγο πιο πίσω στην μεσαία γραμμή, μετά την απουσία του Εντινγκά: «Νιώθω πολύ άνετα στη θέση που παίζω και πως είναι η φυσική μου θέση και προσπαθώ πάντα να κάνω αυτό που μου ζητάει ο προπονητής».

Το που θα έβαζε τον Παναιτωλικό μεταξύ ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκού, Αστέρα, Ατρομήτου και Skoda Ξάνθης: «Αυτό είναι δουλειά δικιά σας, να κρίνετε τις ομάδες σε τι επίπεδο βρίσκονται. Εμείς κοιτάμε τη δική μας».

Το πώς του φαινόταν το ελληνικό πρωτάθλημα πριν έρθει στον Ολυμπιακό και πώς του φαίνεται τώρα: «Είναι ένα δύσκολο πρωτάθλημα, όλοι θέλουν να αποδείξουμε ότι μπορούμε να το κερδίσουμε. Είναι δύσκολο, πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι. Εύκολο είναι στα χαρτιά, δεν είναι καθόλου εύκολο. Πρέπει να υπάρχει απόλυτη συγκέντρωση για να μείνουμε στην κορυφή και ποτέ δεν υπάρχουν δικαιολογίες για μια κακή απόδοση».



Το Giant Heart της Novibet γίνεται «Νονός» των Γενναίων Παιδιών της ΕΛΕΠΑΠ
Το Giant Heart της Novibet γίνεται «Νονός» των Γενναίων Παιδιών της ΕΛΕΠΑΠ
Ένας αγώνας ζωής το 9o NFL Athens: Η συνεργασία με την ΕΟΕ
Ένας αγώνας ζωής το 9o NFL Athens: Η συνεργασία με την ΕΟΕ
Champions League: Για την ανατροπή η Ρεάλ - Ανοικτοί λογαριασμοί στο Μιλάνο
Champions League: Για την ανατροπή η Ρεάλ - Ανοικτοί λογαριασμοί στο Μιλάνο
Ο ΟΠΑΠ ανάμεσα στους πρωταγωνιστές των Sports Marketing Awards για ακόμα μια χρονιά
Ο ΟΠΑΠ ανάμεσα στους πρωταγωνιστές των Sports Marketing Awards για ακόμα μια χρονιά
©2011-2025 Onsports.gr - All rights reserved