ΠΑΣ Γιάννινα - Παναθηναϊκός 0-0 (video+photos)

ΠΑΣ Γιάννινα - Παναθηναϊκός 0-0 (video+photos)

ΠΑΣ Γιάννινα και Παναθηναϊκός βρέθηκαν ξανά στους «Ζωσιμάδες» για τη συνέχεια της παρωδίας της Κυριακής, αλλά κανείς δεν κατάφερε να σκοράρει – παρά τις ευκαιρίες –με το 0-0 να «σφραγίζει» τις προσπάθειές τους

Αυτή τη φορά ομίχλη δεν υπήρχε στους «Ζωσιμάδες», αλλά και πάλι οι καιρικές συνθήκες δυσκόλεψαν τις δυο ομάδες στην προσπάθειά τους να παίξουν ποδόσφαιρο. Ο πάγος στη μια πλευρά του γηπέδου δεν βοήθησε ΠΑΣ Γιάννινα και Παναθηναϊκό, δυο ομάδες που θέλησαν και προσπάθησαν να παίξουν καλό ποδόσφαιρο, με αποτέλεσμα το 0-0 να «σφραγίσει» τις προσπάθειες Ηπειρωτών και «πράσινων» στο… δεύτερο μέρος της μεταξύ τους αναμέτρησης για τη 17η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Μετά τη φαρσοκωμωδία της Κυριακής και τα όσα ακολούθησαν, ΠΑΣ και Παναθηναϊκός βρέθηκαν ξανά στους «Ζωσιμάδες» στις 15:00 της Δευτέρας για το υπόλοιπο του παιχνιδιού. Παίχτηκαν επί της ουσίας 60 λεπτά ποδοσφαίρου στα οποία οι δυο ομάδες είχαν τις στιγμές υπεροχής τους και τις ευκαιρίες για να βάλουν το γκολ που φαινόταν πως θα χάριζε και τη νίκη. Αυτό, όμως, δεν ήρθε με αποτέλεσμα την ισοπαλία (0-0) και τον ένα βαθμό για κάθε αντίπαλο. Έτσι, ο Παναθηναϊκός έφτασε στους 30 και είναι πίσω από ΠΑΟΚ (37 β.) και Ολυμπιακό (36 β.), ενώ ο ΠΑΣ Γιάννινα είναι στην 8η θέση και ισοβαθμεί στους 24 με Ξάνθη και Ατρόμητο.

1189044

Καλύτερος στο… μισό του μισού!

Ο Παναθηναϊκός ήταν αυτός που μπήκε δυνατά στην επανέναρξη του αγώνα στα Γιάννινα, πατώντας καλύτερα και προσπαθώντας να δημιουργήσει ευκαιρίες. Ο ΠΑΣ περιορίστηκε σε παθητικό ρόλο, φρόντισε να προσπαθήσει να κρατήσει μακριά τα ατού του «τριφυλλιού» και σε μεγάλο βαθμό το κατάφερε, αφού στα λεπτά που παίχθηκαν μέχρι να ολοκληρωθεί το πρώτο ημίχρονο, η ομάδα του Αναστασίου κατέγραψε μόνο μια ευκαιρία.

Πέρα από ένα καλό σουτ του Ατζαγκούν, ο Παναθηναϊκός είχε και μια προσπάθεια του Καρέλη ο οποίος έκανε γύρισμα στον Νιγηριανό λίγο πριν τη γραμμή της εστίας, αλλά αυτός δεν κατάφερε να σκοράρει. Στα λεπτά που κύλησαν – ως καθυστερήσεις – δεν υπήρξε άλλη αξιοσημείωτη στιγμή κι οι ομάδες μπήκαν ξανά στα αποδυτήρια πριν βγουν για το δεύτερο ημίχρονο.

1189090

Φινάλε… φωτιά!

Με την έναρξη του δεύτερου ημιχρόνου, ο ΠΑΣ Γιάννινα ήταν αυτός που κυριάρχησε. Η ομάδα του Γιάννη Πετράκη ήταν εμφανώς ανώτερη και είχε τον έλεγχο του παιχνιδιού. Ο Παναθηναϊκός είχε προβλήματα στην κυκλοφορία της μπάλας, δεν μπορούσε να επιτεθεί σωστά και υπήρξαν στιγμές που κινδύνευσε. Στο 54’ ο Κοροβέσης έστειλε τη μπάλα πάνω στον Τριανταφυλλόπουλο που είχε καλύψει τη γραμμή, ενώ ο Αναστασίου έριξε στο ματς τον Μπεργκ για να δυναμώσει την επίθεσή του.

Αυτό αρχικά δεν δούλεψε, αφού ο Τσάβες ήταν εξαιρετικός για τον ΠΑΣ και έκανε προσπάθειες να βοηθήσει την ομάδα του, όμως, ο Στιλ ήταν σταθερότατος και κράτησε το «μηδέν». Μετά το 75’ ο Παναθηναϊκός σταμάτησε να απειλείται ανοιχτά από τον ΠΑΣ και στο τελευταίο δεκάλεπτο έκανε τις ευκαιρίες του να πάρει το ματς. Ο Καρέλης, όμως, σε δυο τετ-α-τετ δεν νίκησε τον Βελλίδη ενώ κι ο ΠΑΣ έχασε δυο κλασικές ευκαιρίες με Ακόστα και Τσουκαλά, όμως, ο Στιλ κράτησε το «μηδέν».

1189079

Ο κορυφαίος του αγώνα

1189059

Μπορεί να μην «φάνηκε» στη διάρκεια του παιχνιδιού, όμως, ήταν ο ποδοσφαιριστής που βοήθησε τον ΠΑΣ Γιάννινα να πάρει τον έλεγχο του παιχνιδιού. Ο Χαρίσης ως αμυντικός μέσος έκανε τεράστιο παιχνίδι για τους Ηπειρώτες, χαλώντας επιθέσεις του Παναθηναϊκού και προωθώντας σωστά τη μπάλα για την επιθετική λειτουργία της δικής του ομάδας.

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Γιάννης Πετράκης): Βελλίδης, Στρούνα, Κοροβέσης, Μιχαήλ, Τζημόπουλος, Ακόστα (90΄ Γιάκος), Τσουκαλάς, Ίλιτς (80΄ Μανιάς), Χαρίσης, Τσάβες, Ναδάλες.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Γιάννης Αναστασίου): Στιλ, Μπούρμπος, Τριανταφυλλόπουλος, Ταυλαρίδης, Χουχούμης, Λαγός, Ζέκα, Μπούι (85΄ Κλωναρίδης), Ντίνας (56΄ Μπεργκ), Ατζαγκούν (71΄ Δώνης), Καρέλης.

Οι καλύτερες φάσεις του αγώνα

{novavideos}nova/2014-2015/HL_PAS_GIANNINA_PAO_050115.mp4{/novavideos}

 

Θυμηθείτε την εξέλιξη της αναμέτρησης:

ΠΑΣ Γιάννινα - Παναθηναϊκός 0-0 (video+photos)

{iframe}http://livechat.bbend.com/livebomb/54aa86d261efecb826a0b68a?theme=onsports|600|700{/iframe}


6ο Τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος»: Απόψε γράφεται ιστορία!
6ο Τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος»: Απόψε γράφεται ιστορία!
Ντομινίκ Ουίλκινς: «Ο Τζόρνταν δεν θα έπαιρνε 6 τίτλους χωρίς αυτούς τους συμπαίκτες»
Ντομινίκ Ουίλκινς: «Ο Τζόρνταν δεν θα έπαιρνε 6 τίτλους χωρίς αυτούς τους συμπαίκτες»
Σκηνοθέτησε ληστεία σε βάρος της για να δικαιολογήσει στον άντρα της τα χρήματα που ξόδεψε
Σκηνοθέτησε ληστεία σε βάρος της για να δικαιολογήσει στον άντρα της τα χρήματα που ξόδεψε
Euroleague: Παπαγιάννης και Καλάθης πήγαν στη Μονακό και το έριξαν στα… γαλλικά! (video)
Euroleague: Παπαγιάννης και Καλάθης πήγαν στη Μονακό και το έριξαν στα… γαλλικά! (video)
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved