Τζαναβάρας: «Έφυγε ένα βάρος από τους παίκτες»

Τζαναβάρας: «Έφυγε ένα βάρος από τους παίκτες»

Ο τεχνικός της Νίκης Βόλου μετά την επικράτηση στο Πανθεσσαλικό επί του Πανθρακικού μοίρασε συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές του

Εμφανώς ικανοποιημένος από το γεγονός πως η Νίκη κατέκτησε το πρώτο της τρίποντο στο πρωτάθλημα ο Παναγιώτης Τζαναβάρας μοίρασε συγχαρητήρια στους παίκτες του επισημαίνοντας πως έφυγε από πάνω τους ένα σημαντικό βάρος.

«Ήταν μία πάρα πολύ σημαντική νίκη. Μία νίκη που μετά από πέντε ήττες θα μας βοηθήσει πρώτα ψυχολογικά, επειδή έχουμε νεαρούς παίκτες. Θα τους βοηθήσει να καταλάβουν ότι είμαστε μία πάρα πολύ καλή ομάδα και θα είμαστε ανταγωνιστικοί σε όλα τα παιχνίδια. Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά για την προσπάθεια τους. Δύο εβδομάδες που είμαι εδώ δουλεύουν πάρα πολύ σκληρά και αυτό βγήκε στο γήπεδο. Να ευχαριστήσω τον κόσμο γιατί μας βοήθησε πάρα πολύ. Η νίκη ήταν απέναντι σε μία ποιοτική ομάδα με ποιοτικούς ποδοσφαιριστές. Ήμασταν διαβασμένοι για τα δυνατά και αδύναμα σημεία του Πανθρακικού. Η αμυντική μας λειτουργία ήταν το κλειδί. Είναι πάρα πολύ νωρίς ακόμα. Τα πράγματα δεν είναι εύκολα. Το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να δουλεύουμε με επαγγελματισμό και θα πρέπει να βελτιωθεί η ομάδα και σε άλλα κομμάτια. Χρειαζόμασταν τη νίκη για να μπορέσουν τα παιδιά να καταλάβουν ότι μπορούν να σταθούν στην κατηγορία και μέρα με τη μέρα θα γινόμαστε καλύτεροι στο γήπεδο» δήλωσε αρχικά στη συνέντευξη Τύπου μετά το ματς.

Σχετικά με το κλίμα στα τάξεις της ομάδας, σημείωσε: «Έφυγε ένα πολύ μεγάλο βάρος από τις πλάτες των ποδοσφαιριστών. Το είχαν ανάγκη, το χρειαζόντουσαν και το άξιζαν».

Ερωτηθείς για τη… συνταγή της επιτυχίας, απάντησε: «Δεν υπάρχουν συνταγές. Υπάρχει δουλειά και αυτοπεποίθηση. Εγώ προσπάθησα να τους δώσω μέσω των προπονήσεων αυτοπεποίθηση. Όταν προπονείσαι καλά παίζεις και καλά».

Όσο για τον τρόπο παιχνιδιού που ταιριάζει στη Νίκη, τόνισε: «Η Νίκη θα παίξει σε κάθε ματς, το στυλ του ποδοσφαίρου για να παίρνει το αποτέλεσμα. Όλα ταιριάζουν για να φτάσεις στη νίκη. Δεν θέλω να βασίζομαι σε ένα σύστημα, αλλά σε οποιοδήποτε σύστημα για να φτάσω στη νίκη».

Μιλώντας για τη συνέχεια στο πρωτάθλημα, δήλωσε: «Τα περιθώρια βελτίωσης είναι στον επιθετικό τομέα, στην ανάπτυξη του παιχνιδιού. Η άμυνα είναι εύκολη. Το δύσκολο είναι να χτίζεις το παιχνίδι, να οργανώνεις το παιχνίδι σου. Αυτό το παιχνίδι θα δώσει αυτοπεποίθηση στους παίκτες για να κρατήσουν περισσότερο την μπάλα και να κάνουν περισσότερες πάσες».

Κληθείς να σχολιάσει τις αλλαγές των Λάουξ και Κοτσαρίδη, επεσήμανε: «Επέλεξα τον Λάουξ για να ελέγξουμε το ψηλό παιχνίδι. Το πόδι του βάρυνε λόγω μίας σύσπασης στον δικέφαλο και μόλις είδα τι θα κάνει ο Πανθρακικός τον άλλαξα. Ο Κοτσαρίδης έχει σπασμούς στους προσαγωγούς και για να μην πάθει σοβαρότερη ζημιά έγινε αλλαγή».

Κλείνοντας, μίλησε για τα δικά του συναισθήματα: «Είμαι πολύ χαρούμενος γιατί έδωσα χαρά σε αυτούς τους παίκτες και σε αυτό τον κόσμο. Το ποδόσφαιρο όμως έχει δρόμο, θέλει δουλειά και επαγγελματισμό καθημερινώς. Σίγουρα όμως ένιωσα πάρα πολύ ωραία».



GBL: Επιστροφή στα… σαλόνια με νίκη για τον Πανιώνιο
GBL: Επιστροφή στα… σαλόνια με νίκη για τον Πανιώνιο
Λεβαδειακός – ΠΑΟΚ 0-2: Λύτρωση στο τέλος και κορυφή!
Λεβαδειακός – ΠΑΟΚ 0-2: Λύτρωση στο τέλος και κορυφή!
Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός 0-0: Χορταστικό ντέρμπι με 33 τελικές, αλλά χωρίς γκολ στο ΟΑΚΑ
Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός 0-0: Χορταστικό ντέρμπι με 33 τελικές, αλλά χωρίς γκολ στο ΟΑΚΑ
Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός: Ο Ιωαννίδης αποχώρησε με θλάση στον προσαγωγό πριν τα ματς της Εθνικής
Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός: Ο Ιωαννίδης αποχώρησε με θλάση στον προσαγωγό πριν τα ματς της Εθνικής
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved