Τζαναβάρας: «Κομβικός ο αγώνας με Πανθρακικό»

Τζαναβάρας: «Κομβικός ο αγώνας με Πανθρακικό»

Τον Πανθρακικό αντιμετωπίζει  η Νίκη Βόλου στα πλαίσια της 7ης αγωνιστικής. Οι Βολιώυες υποδέχονται της ομάδας της Κομοτηνής και περιθώρια για αρνητικό αποτέλεσμα, δεν υπάρχουν.

Ο Παναγιώτης Τζαναβάρας, παραμονές του αγώνα, μίλησε στην καμέρα του Novasport, για την κρισιμότητα του αγώνα αλλά και  οι δυσκολίες που πρέπει να προσπεράσουν, για να βγει η ομάδα από την κατάσταση που βρίσκεται:  

Αναλυτικά  όσα δήλωσε ο Παναγιώτης  Τζαναβάρας:

«Σίγουρα ξέρω που ήρθα. Ξέρω πως αναλαμβάνω ένα δύσκολο έργο, λόγω της κατάστασης της ομάδος, όμως θεωρώ πως είναι πάρα πολύ νωρίς και έχουμε το χρόνο να ανατρέψουμε την κατάσταση. Η διακοπή που υπήρξε ήταν πολύ σημαντική για εμάς. Μας βοήθησε να διαπιστώσουμε τα αγωνιστικά προβλήματα της ομάδος, να δουλέψουμε πάνω σ' αυτά και όσο μπορούμε να τα διορθώσουμε».

Για τη νέα ομάδα και τα νέα δεδομένα που καλείται να διαχειριστεί

«Μόλις τρεις ποδοσφαιριστές έχουν μείνει από την περσινή σεζόν. Άλλη κατηγορία η Football League άλλη η Super League και άλλα τα δεδομένα. Όμως αυτή είναι η δουλειά μας. Καλούμαστε σε οποιαδήποτε κατάσταση να τα καταφέρουμε».

Για το αν τον προβλημάτισε πριν πάρει την απόφαση να έρθει στη Νίκη ότι βρίσκεται στην τελευταία θέση με μηδέν βαθμούς

«Φυσικά το σκέφτηκα και προβληματίστηκα. Όμως επαναλαμβάνω ότι δεν φοβάμαι και πιστεύω πως αυτή η ομάδα δεν έπαιζε με τις πραγματικές της δυνατότητες. Οι ποδοσφαιριστές μπορεί να είναι νεαροί και άπειροι σε σχέση με άλλες ομάδες στη Super League, όμως έχουν ταλέντο, έχουν δυνατότητες και η δουλειά μου είναι να μπορέσω να τους πάρω το 150%».

Για τους λόγους που η Νίκη βρίσκεται στην τελευταία θέση

«Εγώ δεν μπορώ να εκφέρω γνώμη γιατί η Νίκη βρίσκεται τελευταία γιατί άπτεται στο παρελθόν. Εγώ θα κοιτάξω να βρω τι μπορώ να κάνω από δω και πέρα. Ήδη έχω μιλήσει με όλους τους ποδοσφαιριστές, μου εξήγησαν και δουλεύουμε καθημερινά να βελτιώσουμε τις αδυναμίες που έχουμε εντοπίσει».

Για το ματς με τον Πανθρακικό

«Σίγουρα είναι πολύ δύσκολο παιχνίδι. Παίζουμε με μία αρκετά καλή ομάδα που μπορεί να μην έχει το περσινό καλό ξεκίνημα αλλά παραμένει πάντα ένας ισχυρός αντίπαλος. Είναι πολύ σημαντικό και κομβικό το παιχνίδι για εμάς. Είναι σημαντικό γιατί πρέπει να κάνουμε μία νίκη για να ξεκολλήσουμε από το μηδέν και την τελευταία θέση της βαθμολογίας. Ξέρουμε τις δυσκολίες του παιχνιδιού όμως πιστεύω πως θα αντεπεξέλθουμε».

Για τα ατού του Πανθρακικού

«Υπάρχουν εξαιρετικοί παίκτες στον Πανθρακικό όμως εμείς θα πρέπει να επικεντρωθούμε στο σύνολο».

Σημαντική η νίκη και για την ψυχολογία...

«Οι ποδοσφαιριστές μου χρειάζονται να πάρουν μία νίκη ώστε να ανέβουν και ψυχολογικά. Δεν είναι εύκολο να έχεις πέντε παιχνίδια και μηδέν βαθμούς. Είναι νέα παιδιά και δεν έχουν παραστάσεις άλλων έμπειρων ποδοσφαιριστών της Super League και αυτό τους βαραίνει πολύ την ψυχολογία».

Για τον κόσμο

«Ο κόσμος της Νίκης με γνωρίζει και τον γνωρίζω πολύ καλά. Είναι δεδομένο πως χρειαζόμαστε τη βοήθειά του. Εγώ πιστεύω πως πάνω απ' όλους και όλα είναι η ομάδα»



GBL: Επιστροφή στα… σαλόνια με νίκη για τον Πανιώνιο
GBL: Επιστροφή στα… σαλόνια με νίκη για τον Πανιώνιο
Λεβαδειακός – ΠΑΟΚ 0-2: Λύτρωση στο τέλος και κορυφή!
Λεβαδειακός – ΠΑΟΚ 0-2: Λύτρωση στο τέλος και κορυφή!
Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός 0-0: Χορταστικό ντέρμπι με 33 τελικές, αλλά χωρίς γκολ στο ΟΑΚΑ
Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός 0-0: Χορταστικό ντέρμπι με 33 τελικές, αλλά χωρίς γκολ στο ΟΑΚΑ
Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός: Ο Ιωαννίδης αποχώρησε με θλάση στον προσαγωγό πριν τα ματς της Εθνικής
Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός: Ο Ιωαννίδης αποχώρησε με θλάση στον προσαγωγό πριν τα ματς της Εθνικής
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved