Μαντούρο: «Είναι ντροπή η βιαιότητα στα γήπεδα»

Μαντούρο: «Είναι ντροπή η βιαιότητα στα γήπεδα»

Μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης έδωσε ο Χέντβινγκες Μαντούρο σε ιστοσελίδα της Ολλανδίας.

Ο Ολλανδός μέσος αναφέρθηκε στις επιλογές που έχει κάνει στην καριέρα του, τον ΠΑΟΚ, αλλά και την ατμόσφαιρα στα ελληνικά γήπεδα, χαρακτηρίζοντας ντροπή να γίνονται επεισόδια που οδήγησαν πρόσφατα στον θάνατο ενός οπαδού.

Αναλυτικά όσα είπε ο Μαντούρο στην ιστοσελίδα totaldutchfootball:

Για το αν έχει μετανιώσει για κάποιες επιλογές που έχει κάνει: «Ποτέ δεν μετανιώνω για τις αποφάσεις μου. Ο καθένας είναι υπεύθυνος για τις αποφάσεις του. Κάποιες φορές θα βγουν σε καλό και κάποιες φορές σε κακό. Πιστεύω ότι είναι πιο εύκολο να είσαι στο προσκήνιο όταν παίζεις στην Ολλανδία, κάτι που είναι και πιο λογικό, γιατί όλοι μπορούν να σε δουν. Όταν δεν παίζεις σε μία μεγάλη ευρωπαϊκή ομάδα θα φύγεις γρήγορα από το προσκήνιο».

Για το αν έχει επηρεαστεί η καριέρα του από ένα πρόβλημα που είχε εμφανιστεί το 2012: «Ήταν πραγματικά ένα σοκ για μένα, αλλά τελικά δεν ήταν κάτι σοβαρό και τώρα πλέον είμαι καλά. Είμαι χαρούμενος που έχω στα χέρια μου χαρτιά υπογεγραμμένα από αρκετούς γιατρούς, τα οποία αποδεικνύουν ότι είμαι απολύτως υγιής. Υποθέτω ότι αυτή η περιπέτεια μου, δεν είχε αντίκτυπο σε ομάδες που με ήθελαν, επειδή έχουν τους κατάλληλους ανθρώπους για να ελέγξουν τα πάντα».

Για το πρωτάθλημα που του ταιριάζει περισσότερο: «Το ισπανικό. Μπορώ να το συγκρίνω με το πρωτάθλημα της Ολλανδίας, με τους Ισπανούς βέβαια να είναι ένα επίπεδο πάνω».

Για τις πιθανότητες του ΠΑΟΚ να περάσει στην επόμενη φάση: «Πιστεύω ότι είναι τεράστια ευκαιρία να προκριθούμε και για να είμαστε ειλικρινείς το χρωστάμε στους εαυτούς μας».

Για την ατμόσφαιρα στα ελληνικά γήπεδα: «Στο ελληνικό πρωτάθλημα κυριαρχεί το πάθος και η μαχητικότητα. Η επιθετικότητα όμως βγαίνει από τη μεριά των οπαδών. Υπάρχει μία διαφορά στην επιθετικότητα εντός και εκτός γηπέδου. Αυτή η βιαιότητα είχε ως αποτέλεσμα το θάνατο ενός ανθρώπου, αυτό είναι ντροπή».

Για το αν θα είναι ο ΠΑΟΚ η τελευταία του ομάδα: «Είναι δύσκολο να μιλήσω για αυτό. Ποτέ δεν ξέρεις τι θα προκύψει».

Για το αν "βλέπει" την επιστροφή του στον Άγιαξ: «Ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να συμβεί, οπότε δεν ξέρω. Όπως και να ‘χει, αγαπάω τον Άγιαξ και αυτό δεν αλλάζει».



SL2: «Μεθυσμένη πολιτεία» η Λάρισα! Φιέστα με ΠΑΣ και πάρτι στην κεντρική πλατεία με πορεία
SL2: «Μεθυσμένη πολιτεία» η Λάρισα! Φιέστα με ΠΑΣ και πάρτι στην κεντρική πλατεία με πορεία
Πένθος στο ελληνικό μπάσκετ: «Έφυγε» ο Βαγγέλης Νικητόπουλος
Πένθος στο ελληνικό μπάσκετ: «Έφυγε» ο Βαγγέλης Νικητόπουλος
Europa League: Η Μπόντο Γκλιμτ υποδέχεται τη Λάτσιο και... απειλεί τον Ολυμπιακό - Το πρόγραμμα
Europa League: Η Μπόντο Γκλιμτ υποδέχεται τη Λάτσιο και... απειλεί τον Ολυμπιακό - Το πρόγραμμα
Το MyREWARDS του opaponline.gr κλείνει έναν χρόνο και γιορτάζει με καθημερινά έπαθλα* και εκπλήξεις*
Το MyREWARDS του opaponline.gr κλείνει έναν χρόνο και γιορτάζει με καθημερινά έπαθλα* και εκπλήξεις*
©2011-2025 Onsports.gr - All rights reserved