Χριστόπουλος: «Χρειαζόμαστε χρόνο»
Ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παικτών του εμφανίστηκε ο τεχνικός του Πλατανιά μετά το ματς με τον Ατρόμητο
Υπομονή και χρόνο χρειάζεται ο Πλατανιάς σύμφωνα με τον Γιάννη Χριστόπουλο που τόνισε πως έμεινε ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παικτών του στο ματς με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι.
«Είχαμε να αντιμετωπίσουμε έναν πολύ δυνατό αντίπαλο, που ήταν σε μεγαλύτερο βαθμό ετοιμότητας από εμάς, κυρίως λόγω των ευρωπαικών του υποχρεώσεων. Εμείς προσπαθήσαμε για τη νίκη και σε μεγάλα διαστήματα καταφέραμε να επιβάλουμε το ρυθμό ματς. Όμως, δεν τελειώσαμε σωστά τις φάσεις, ο αντίπαλος έκανε τέσσερις καλές ευκαιρίες και κατάφερε να σκοράρει. Εμείς δεν τα καταφέραμε, όμως είμαι ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παικτών μου. Έπρεπε να εκτελέσουν αυτά που είχαμε, δυστυχώς δεν πήραμε κάτι από το παιχνίδι και πρέπει να το ξεχάσουμε γρήγορα. Έχουμε άλλο ένα που είναι το ίδιο δύσκολο και πρέπει να το πάρουμε. Να ευχηθούμε καλή χρονιά σε όλους εσάς και στην ομάδα του κ. Παρασχου και να έχει καλές επιτυχίες ο Ατρόμητος» επεσήμανε αρχικά ο κόουτς των Κρητικών.
Σχετικά με το ότι δεν ξεκίνησε ο Τόρες, σημείωσε: «Έχουμε τρεις πολύ καλούς σέντερ φορ και συνήθως θα παίζει ένας από αυτούς τους τρεις».
Αναφορικά με το σύστημα που χρησιμοποίησε τόνισε: «Το σύστημα ήταν 3-4-3, που γινόταν και 5-2-3-1. Αυτό δεν είναι τόσο αμυντικό, ανάλογα με την τακτική που χρησιμοποιεί η κάθε ομάδα, μπορεί να γίνει και επιθετικό. Έχουμε δουλέψει σε δύο σχηματισμούς και αυτούς θα χρησιμοποιούμε καθ' όλη τη διάρκεια της σεζόν».
Όσο για τα νέα πρόσωπα, ανέφερε: «Είμαι ικανοποιημένος από τους παίκτες αυτούς, αλλά θα χρειαστεί λίγος χρόνος προσαρμογής. Έχουν έρθει κάποιοι παίκτες από το εξωτερικό, ενώ ο Νέπλιακ έμεινε δέκα μέρες εκτός προπονήσει επειδή είχε τραυματιστεί με την Εθνική Ελπίδων της Ουκρανίας. Και ο Αγκιλέρα είχε πρόβλημα από το φιλικό με τον ΟΦΗ. Δεν ήταν και τόσο έτοιμοι, ενώ έχουν έρθει και κάποιοι καινούριοι, όπως ο Κουλιμπαλί, ο Ολίμπα και ο Λούκας, που είναι η τελευταία μεταγραφή. Όταν κάποιοι παίκτες φτάσουν στο επιθυμητό επίπεδο, όπως ο Τετέ, τότε θα είμαστε έτοιμοι να παρουσιάσουμε το κανονικό μας πρόσωπο».
Ερωτηθείς για το τι έλειψε από τον Πλατανιά, απάντησε: «Ζήτησα από τους παίκτες να βγάλουν την προσωπικότητά τους και τον χαρακτήρα τους. Είμαι ικανοποιημένος από την προσπάθεια που έγινε. Υπάρχουν οι παλιοί παίκτες, έχουν έρθει και καινούριοι και χρειαζομαστε λίγο χρόνο, είμαστε μια νέα ομάδα. Είμαι ικανοποιημένος από τον χαρακτήρα που έδειξαν, αλλά δυσαρεστημένος από το αποτέλεσμα. Δεν αρκεί να μπορούμε να κοντράρουμε έναν αντίπαλο, πρέπει όταν το αξίζουμε να παίρνουμε και κάποιους πόντους. Χρειαζόμαστε λίγο χρόνο, θα βελτιωθούμε μέσα από τις προπονήσεις και τους έχω εμπιστοσύνη».