Προς τιμωρία ο Δελφάκης
Εκτός ορισμών για τις προσεχείς αγωνιστικές της Super League αναμένεται να μείνει ο Γιάννης Δελφάκης ο οποίος πήρε χαμηλό βαθμό για τη διαιτησία του στον αγώνα Παναθηναϊκός-Εργοτέλης.
Οι «πράσινοι» είχαν φοβερά παράπονα για τη διαιτησία του ρέφερι από τον σύνδεσμο Αρκαδίας και ο παρατηρητής διαιτησίας της αναμέτρησης Δημήτρης Μπέγκος έκρινε ότι ο Δελφάκης δεν τα πήγε καλά σύμφωνα με την εφημερίδα «Goal».
Αν τελικά τιμωρηθεί, θα είναι η δεύτερη φορά που μένει εκτός ορισμών φέτος, καθώς είχε τιμωρηθεί ξανά για τη διαιτησία του στον αγώνα Πανιώνιος-ΠΑΟΚ.
Από την άλλη κανένας κίνδυνος τιμωρίας δεν υπάρχει για τον Αμπάρκιολη ο οποίος πήρε πολύ καλό βαθμό για τη διαιτησία του στο παιχνίδι Απόλλων Σμύρνης-Πανιώνιος.