Ατρόμητος – Ξάνθη: Νίκη για πολλούς λόγους
Ο Ατρόμητος υποδέχεται τη Ξάνθη στο Περιστέρι στη σκιά των εξελίξεων της υπόθεσης του Γιώργου Σπανού.
Από την άσχημη ήττα με 1-0 από τον Λεβαδειακό προέρχεται ο Ατρόμητος, ο οποίος μεσοβδόμαδα προσπάθησε να συνέλθει, ωστόσο οι εξελίξεις με την υπόθεση του Γιώργου Σπανού, όπως είναι φυσικό επηρεάζουν και τους ποδοσφαιριστές και γενικά το σύλλογο.
Ο Γιώργος Παράσχος, μετά την προπόνηση του Σαββάτου ανακοίνωσε την αποστολή, στην οποία δεν μετέχει ο Ταυλαρίδης, που είναι τιμωρημένος, ενώ στους «εκλεκτούς» του Έλληνα προπονητή περιλαμβάνονται 19 ποδοσφαιριστές.
Αναλυτικά: Τσέναμο, Σηφάκης, Νάστος, Παπουτσογιαννόπουλος, Κιβρακίδης, Γιαννούλης, Φυτανίδης, Λαζαρίδης, Μπάλλας, Δημούτσος, Γεωργίου, Φωτάκης, Μπρίτο, Πίτου Γκαρσία, Φάμπιο, Ούμπιδες, Καραμάνος, Παπαδόπουλος, Ναποελόνι.
Η αποστολή της Ξάνθης για την 26η αγωνιστική της Super League είναι αρκετά δύσκολη καθώς καλείται να αντιμετωπίσει τον Ατρόμητο στο Περιστέρι και το έργο του Κεχαγιά και των παικτών του γίνεται ακόμη δυσκολότερο καθώς δεν λείπουν οι απουσίες.
Συγκεκριμένα, εκτός πλάνων για το ματς έμειναν οι Σολτάνι, που θα εκτίσει ποινή λόγω καρτών, Κομεσίδης, που αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού αλλά και Τσέμα που λόγω ενοχλήσεων δεν ακολούθησε το κανονικό πρόγραμμα στην προπόνηση του Σαββάτου (22/2).
Αναλυτικά λοιπόν στη διάθεση του Κεχαγιά βρίσκονται οι εξής 18 ποδοσφαιριστές: Κυριακίδης, Ζαρόπουλος, Παΐτο, Χοσέμι, Βάλλας, Μπαξεβανίδης, Μπέρτος, Γούτας, Φλίσκας, Ντε Γκούζμαν, Βασιλακάκης, Μάνταλος, Μαρίν, Τριάδης, Σουάρεζ, Κάλβο, Σολάρι, Ράνος.