Ολυμπιακός: «Γεμίζει τα δίχτυα με γκολ ο Ολαϊτάν...» (photos)
Για τρίτη συνεχόμενη αγωνιστική ο Μάικλ Ολαϊτάν πέτυχε γκολ σε αγώνα του Ολυμπιακού, σκοράροντας στη νίκη με 2-1 επί του Παναιτωλικού για τη Σούπερ Λίγκα.
Μάλιστα, η adidas υποδέχθηκε με τον δικό της τρόπο τη... ρέντα του νεαρού Νιγηριανού επιθετικού των Πειραιωτών. Φαίνεται ότι η γνωστή εταιρία αθλητικών ειδών έχει βρει τα… κατάλληλα παπούτσια για τους ποδοσφαιριστές, αφού τα F50 δίνουν… φτερά σε όσους τα φορούν, έτσι και στον Ολαϊτάν.
«Στα γήπεδα της @Super_League_GR τα Samba #F50 γεμίζουν τα δίκτυα με γκολ! Άλλο ένα σήμερα από τον Michael Olaitan!», ήταν το ποστ της adidas στην επίσημη σελίδα της στο τουίτερ.
Δείτε το ποστ της adidas και τις φωτογραφίες με τον Ολαϊτάν από το παιχνίδι:
Στα γήπεδα της @Super_League_GR τα Samba #F50 γεμίζουν τα δίκτυα με γκολ! Άλλο ένα σήμερα από τον Michael Olaitan! pic.twitter.com/IwMuSmJAVg
— adidas Greece (@adidasGR) February 2, 2014