Ολυμπιακός: Χωρίς Ολαϊτάν, με αλλαγές στην Τρίπολη
Εκτός αποστολής του Ολυμπιακού για τον επαναληπτικό της Τετάρτης (21/1) με τον Αστέρα Τρίπολης στην Αρκαδία έμεινε ο Μάικλ Ολαϊτάν.
Ο Νιγηριανός μεσοεπιθετικός των «ερυθρόλευκων» είχε υποστεί κάκωση στον ώμο κατά τη διάρκεια του προγράμματος της Δευτέρας (20/1) και παρά το γεγονός πως η κατάστασή του δεν εμπνέει ανησυχία, αποφασίστηκε από τον Μίτσελ να τον προφυλάξει για τη συνέχεια.
Παράλληλα, εκτός αποστολής έμεινε για ένα ακόμα παιχνίδι ο Μιγκέλ Τόρες, ο οποίος ακολούθησε το μεγαλύτερο μέρος της προπόνησης, αλλά προέρχεται από τραυματισμό, ο Δημήτρης Σιόβας που βρίσκεται στο στάδιο ανάρρωσης, αλλά και οι Ρομπέρτο, Μανιάτης, Μανωλάς, Σάμαρης, Σαβιόλα και Κάμπελ για λόγους ξεκούρασης.
Αντίθετα, στην αποστολή μετέχει ο Αριέλ Ιμπαγάσα, αλλά και οι Πελέ και Κάρολ, όπως και οι νεαροί Βέργος και Βούρος. Συγκεκριμένα, η αποστολή αποτελείται από τους:
Κάρολ, Μέγιερι, Μπονγκ, Ντομίνγκεζ, Φουστέρ, Χολέμπας, Ιμπαγάσα, Μασάντο, Μήτρογλου, Εντινγκά, Παπαδόπουλο, Παπάζογλου, Πελέ, Σαλίνο, Σέποβιτς, Βέργος, Βούρος, Βάις.
Όσον αφορά στο πρόγραμμα της προπόνησης, οι «ερυθρόλευκοι» έριξαν το… βάρος στην τακτική και την καλύτερη ανάπτυξη του παιχνιδιού, στα τελειώματα των φάσεων, συνέχισαν με δίτερμα σε χώρο μεγαλύτερο του μισού γηπέδου και ολοκλήρωσαν με στημένες φάσεις.
Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός: Όλα τα βίντεο από το ΟΑΚΑ στο Onsports TV