Παναθηναϊκός: Ψάχνει την... εντός υγεία (videos)

Παναθηναϊκός: Ψάχνει την... εντός υγεία (videos)

Η εξέδρα του Παναθηναϊκού αποπνέει υγεία, όπως θα δείτε στα βίντεο του Onsports TV, καθώς ο κόσμος δείχνει ποδοσφαιρική ωριμότητα, κατανοεί την κατάσταση και στηρίζει την ομάδα η οποία ψάχνει τη δική της... ισορροπία και υγεία στο χορτάρι...

Ήταν αναμενόμενο πως ο φετινός Παναθηναϊκός δεν θα είναι μια ομάδα που θα φτιαχτεί για να διεκδικήσει τον τίτλο του πρωταθλητή και να πρωταγωνιστήσει στη Super League. Το πλάνο των πράσινων ήταν ξεκάθαρο και για την ώρα αυτό που έχουν καταφέρει διοίκηση, Αναστασίου και ποδοσφαιριστές είναι – το λιγότερο – να πείσουν πως πράγματι προσπαθούν να «χτίσουν» και πως πράγματι έχουν απόλυτη ανάγκη τη στήριξη του κόσμου.

Σε καμία περίπτωση δεν έχουν επαληθευτεί οι «Κασσάνδρες» που έβλεπαν πορεία ανάλογη της περσινής ΑΕΚ, που πίστευαν ότι ο Παναθηναϊκός θα γίνει βορά δυνατών κι αδύναμων αντιπάλων στο πρωτάθλημα και γενικώς έβλεπαν τα πάντα... μαύρα. Το «τριφύλλι» καταρχήν είναι αισθητά βελτιωμένο σε σχέση με την περσινή σεζόν, έχει κάποια στοιχεία στο παιχνίδι του που του επιτρέπουν να παίζει κατά διαστήματα καλό ποδόσφαιρο – κυρίως επιθετικά – ωστόσο υπάρχουν και οι αδυναμίες.

Αδυναμίες που γίνονται ακόμα πιο... χτυπητές, όταν η ομάδα «χύνει την καρδάρα με το γάλα». Φέτος ο Παναθηναϊκός έχει το... κακό συνήθειο να κάνει αρνητικό αποτέλεσμα σε σημεία που δείχνει να έχει πάρει μπρος και να μην έχει σταματημό! Αν αφήσουμε στην άκρη το ξεκίνημα του πρωταθλήματος όταν και ψάχνονταν οι περισσότερες ομάδες, ο Παναθηναϊκός στη συνέχεια δεν κατάφερε να πάρει παιχνίδια που με βάση την απόδοσή του στα προηγούμενα και με το... momentum θα έπρεπε να τα «καθαρίσει» εύκολα. Ήτοι, παιχνίδια με τη Βέροια και τον Πανθρακικό στη Λεωφόρο, τον αγώνα με τον Απόλλωνα στη Ριζούπολη...

Το παιχνίδι με τον Ατρόμητο, βέβαια, ήταν διαφορετικό καθώς οι Περιστεριώτες αποτελούν πιο ποιοτική ομάδα, την πλέον ποιοτική που πάτησε στη Λεωφόρο μετά τον Ολυμπιακό, και την ίδια ώρα ο Παναθηναϊκός στερήθηκε και βοηθειών από τους ποδοσφαιριστές που περιμένει να τον «τραβήξουν» προς τα πάνω. Ο Μπεργκ έφυγε «λαβωμένος» για τον πάγκο, ο Πράνιτς ήταν μακριά απο τον καλό του εαυτό (παίζοντας και με ένα μικροπρόβλημα τραυματισμού), ενώ ο Σίλντενφελντ ήταν... εκτός τόπου και χρόνου! Η ήττα ήρθε ως... πλήρωμα των αδυναμιών, και των «ups & downs» που δεδομένα έχει μια νέα ομάδα όπως ο φετινός Παναθηναϊκός και το κέρδος – σε επίπεδο λειτουργίας και «υγείας» τουλάχιστον – ήταν ένα και μοναδικό. Η εξαιρετική παρουσία του κόσμου.

Συνολικά, μάλιστα, οι φίλοι του Παναθηναϊκού και όχι μόνο οι οργανωμένοι στο πέταλο της Θ. 13, αναγνώρισαν πως οι ποδοσφαιριστές του Αναστασίου πάλεψαν ως το τέλος το παιχνίδι με τους Περιστεριώτες. Στο οποίο, για να ακριβολογούμε, θα μπορούσαν να πάρουν τον βαθμό αν τους είχε δοθεί κι ένα πέναλτι που έγινε στον Ατζαγκούν αλλά δεν καταλογίστηκε ποτέ. Αυτή η αναγνώριση της προσπάθειας αλλά κι αυτή η ατελείωτη και απίστευτη στήριξη από το πιο δυνατό κομμάτι της εξέδρας, είναι κάτι που χρειάζεται όσο ποτέ ο Παναθηναϊκός και που για την ώρα οι οπαδοί του το χαρίζουν απλόχερα.

Πως αλλιώς να εξηγήσει κανείς ότι έμειναν για μια ώρα και σαράντα πέντε λεπτά ακόμα στη Λεωφόρο, παρά την ήττα της ομάδας τους; Αν στο ΟΑΚΑ είχαν την... ευφορία του 4-0 επί της Καλλονής κι έμειναν να τραγουδάνε συνθήματα για μισή ώρα, αυτό που έγινε στη Λεωφόρο δεν είχε προηγούμενο! Φωνή, τραγούδι, στήριξη, αποθέωση των παικτών και μήνυμα να παλέψουν όσο μπορούν για το καλύτερο δυνατό στη συνέχεια, ήταν το... πρώτο σκέλος της «πράσινης»... οπαδικής διδασκαλίας το βράδυ του Σαββάτου (14/12) στη Λεωφόρο.

Το δεύτερο είχε να κάνει με τη λαϊκή απαίτηση για το γήπεδο, και την κατασκευή του στη Λεωφόρο. Όχι μόνο στα... αστέρια όπως απαιτεί το νέο, απίστευτο και τρομερά ατμοσφαιρικό, σύνθημα των οπαδών του Παναθηναϊκού! Ο κόσμος ζήτησε γήπεδο στη Λεωφόρο, βγήκε και το φώναξε κι έξω από αυτή για αρκετή ώρα και έστειλε το δικό του μήνυμα, χωρίς μάλιστα να συμβεί το παραμικρό. Ένα ακόμα δείγμα, της υγείας που επικρατεί στην πράσινη εξέδρα φέτος, και δείχνει στην ομάδα τον δρόμο για την... υγεία εντός των τεσσάρων γραμμών του γηπέδου. Το μόνο βέβαιο είναι πως με τέτοιο κόσμο, ο Παναθηναϊκός μπορεί να αισιοδοξεί για ένα καλύτερο αύριο...

Διαβάστε επίσης:

Παναθηναϊκός: «Μαζί σου και στα δύσκολα…» (video+photos)

Παναθηναϊκός: «Στη Λεωφόρο γήπεδο...»

Δείτε βίντεο απ' όλον τον πλανήτη

Δείτε τα βίντεο του Onsports TV από τη Λεωφόρο και την ατμόσφαιρα που επικράτησε μετά την ήττα από τον Ατρόμητο

{onsportsvideos}onSportsVideos/PaoAtromitosTelos1.mp4{/onsportsvideos}

 

{onsportsvideos}onSportsVideos/PaoAtromitosTelos2.mp4{/onsportsvideos}

 

{onsportsvideos}onSportsVideos/MaziSouKaiStaDiskola.mp4{/onsportsvideos}



Μπάλντοκ: Αφιέρωμα του «Athletic» και οι αποκαλύψεις Μάγκνουσον και Πάλμερ-Μπράουν για το θάνατό του
Μπάλντοκ: Αφιέρωμα του «Athletic» και οι αποκαλύψεις Μάγκνουσον και Πάλμερ-Μπράουν για το θάνατό του
Παναθηναϊκός: Επιστροφή Βαγιαννίδη στην αποστολή - Το μήνυμα για Μπάλντοκ
Παναθηναϊκός: Επιστροφή Βαγιαννίδη στην αποστολή - Το μήνυμα για Μπάλντοκ
Καταγγελία πρώην παίκτριας της Φούλαμ για σεξουαλική επίθεση από τον Αλ Φαγέντ
Καταγγελία πρώην παίκτριας της Φούλαμ για σεξουαλική επίθεση από τον Αλ Φαγέντ
Super League 2: Εντός έδρας «μάχες» για τους πρωτοπόρους στο Νότο - Το πρόγραμμα
Super League 2: Εντός έδρας «μάχες» για τους πρωτοπόρους στο Νότο - Το πρόγραμμα
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved