Ολυμπιακός: Στροφή στο πρωτάθλημα
Την προσοχή του στο κυριακάτικο παιχνίδι με τον Εργοτέλη στρέφει ο Ολυμπιακός, με την προπόνηση της Παρασκευής να έχει πολύ ένταση.
Οι ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν στο μεγαλύτερο μέρος του ματς με την Παρί έκαναν αποθεραπεία, ενώ κανονικά γυμνάστηκαν οι υπόλοιποι.
Το πρόγραμμα περιελάμβανε πολλές ασκήσεις επάνω στη μεταβίβαση της μπάλας, γρήγορα και με ακρίβεια. Η κατοχή της, η σωστή κυκλοφορία μπήκαν στη συνέχεια σε πρώτο πλάνο, ενώ παράλληλα, το γκρουπ που αμυνόταν πίεζε δυνατά για να κλέψει και να ανακτήσει την κατοχή. Στη συνέχεια οι «ερθρόλευκοι» έπαιξαν και διπλό, σε μικρό χώρο, με γρήγορες μεταβιβάσεις και αντιδράσεις.
Μοναδικό πρόβλημα για τον Μίτσελ αποτελεί ο Κώστας Μήτρογλου, που έκανε θεραπεία, σε μία προσπάθεια να καταπολεμηθεί το οίδημα στο γόνατό του. Θα συνεχίσει με αυτό τον τρόπο και η κατάστασή του θα επανεκτιμάται διαρκώς, προκειμένου να ακολουθηθεί ο ενδεδειγμένος τρόπος πλήρους αντιμετώπισης του τραυματισμού του.
Η προπόνηση το Σάββατο είναι προγραμματισμένη για τις 11:00.