ΠΑΣ Γιάννινα: Ενοχλήσεις ο Τσάβες
Ένα ακόμα πρόβλημα ήρθε να προστεθεί για τον Σάββα Παντελίδη στον ΠΑΣ Γιάννινα, καθώς είδε τον Αργεντινό άσο να αποχωρεί από την προπόνηση με ενοχλήσεις.
Δεν έφταναν στον προπονητή των Ηπειρωτών τα προβλήματα που είχε να αντιμετωπίσει με τις απουσίες των διεθνών, Λίλα, Βίλα και Στρούνα, αλλά κι αυτή του Τόμας Ντε Βινσέντι, την Πέμπτη (10/10) είδε και τον Κριστιάν Τσάβες να αποχωρεί από την προπόνηση με ενοχλήσεις στη γάμπα. Ο μέσος του ΠΑΣ θα κάνει εξετάσεις για να διαπιστωθεί το μέγεθος του προβλήματος που αντιμετωπίζει.
Σε ό,τι έχει να κάνει με την προπόνηση, οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές των Ηπειρωτών ακολούθησαν ασκήσεις δύναμης και αγωνιστικά τετράγωνα, ενώ το επόμενο «ραντεβού» τους στο ΠΕΑΚΙ είναι το πρωί της Παρασκευής (11/10, 8:30), ενώ θα υπάρξει κι απογευματινή (17:00) προπόνηση.