Πόποβιτς: «Περίεργο που έπαιξα κόντρα στον ΠΑΟΚ»

Πόποβιτς: «Περίεργο που έπαιξα κόντρα στον ΠΑΟΚ»

Σαν αντίπαλος επέστρεψε στην Τούμπα ο Δημήτρης Πόποβιτς, ο οποίος έχει δοθεί δανεικός στον Πλατανιά και την Κυριακή έπαιξε κόντρα στον ΠΑΟΚ, με τον ίδιο να κάνει λόγο για περίεργα συναισθήματα.

Ο 18χρονος επιθετικός παραδέχτηκε  με δηλώσεις του στο Αθλητικό Metropolis πως ήταν δύσκολο να αγωνιστεί κόντρα στην ομάδα που ανήκει. Πάντως έθεσε ως στόχο να επιστρέψει στον ΠΑΟΚ τη νέα σεζόν με σκοπό να καθιερωθεί.

Αναλυτικά όσα είπε ο Πόποβιτς:

Για το πώς αισθάνθηκε να έπαιξε κόντρα στον ΠΑΟΚ: «Ήταν περίεργα τα συναισθήματα. Δεν είναι και το πιο εύκολο να αγωνίζεσαι εναντίον της ομάδας που ανήκεις. Παρ' όλα αυτά ήθελα πολύ να παίξω και ήμουν έτοιμος γι' αυτό. Ήταν ένα δύσκολο ματς γιατί ο ΠΑΟΚ είναι μεγάλη ομάδα. Το παλέψαμε όσο μπορούσαμε αλλά δεν καταφέραμε να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα, χάρη σε ένα πολύ όμορφο γκολ του Βούκιτς που είναι ένας ποδοσφαιριστής με πολύ μεγάλη ποιότητα. Πήρε την ομάδα πάνω του στην ουσία».

Για τον ΠΑΟΚ: «Έχει πολύ καλούς παίκτες ο ΠΑΟΚ, είναι μεγάλη ομάδα, δεν είχε και την καλύτερη εικόνα χθες, μπορεί να κάνει μεγάλα πράγματα».

Για το ποιους ξεχωρίζει από τον φετινό ΠΑΟΚ: «Υπάρχει ο Στοχ που είναι μεγάλος παίκτης και έδειξε ότι μπορεί να κάνει σημαντικά πράγματα. Ο Βούκιτς, επίσης, που έκανε χθες μια εξαιρετική ατομική ενέργεια και έβαλε ένα πολύ ωραίο γκολ».

Για την παρουσία του στον Πλατανιά: «Είναι πολύ καλά εδώ. Γίνεται μια μεγάλη προσπάθεια στην ομάδα, και προσπαθούμε να τα καταφέρουμε να φτάσουμε ψηλά».

Για το όνειρό του: «Να επιστρέψω και να καθιερωθώ στον ΠΑΟΚ. Δεν είναι εύκολο, θέλει δουλειά για να γίνει αυτό Το σημαντικό είναι να πάρω παιχνίδια στα πόδια μου και εν συνεχεία να πάω για πιο μεγάλα πράγματα».



Τουρισμός για Όλους 2025: Αντίστροφη μέτρηση για  τις αιτήσεις - Αυξημένα τα ποσά ενίσχυσης
Τουρισμός για Όλους 2025: Αντίστροφη μέτρηση για  τις αιτήσεις - Αυξημένα τα ποσά ενίσχυσης
Super League 2: Τα highlights του ντέρμπι Ηρακλής – ΑΕΛ
Super League 2: Τα highlights του ντέρμπι Ηρακλής – ΑΕΛ
«Πάγωσαν» στο Βερόνα - Φιορεντίνα: Κατέρρευσε ο Κιν, μετά από τραυματισμό στο κεφάλι
«Πάγωσαν» στο Βερόνα - Φιορεντίνα: Κατέρρευσε ο Κιν, μετά από τραυματισμό στο κεφάλι
Παναθηναϊκός: Κόσμος περίμενε τους παίκτες – Αποδοκιμασίες για το αποτέλεσμα
Παναθηναϊκός: Κόσμος περίμενε τους παίκτες – Αποδοκιμασίες για το αποτέλεσμα
©2011-2025 Onsports.gr - All rights reserved