Κέρκυρα: Επαφή με Τεννέ
Σε νέα εποχή θα μπει από τη Δευτέρα (08/07) η Κέρκυρα, ωστόσο για την τεχνική της ηγεσία φαίνεται ότι στρέφεται στη δοκιμασμένη λύση του Μπάμπη Τεννέ.
Η συγχώνευση με την Κασσιώπη είναι γεγονός και το μόνο που απομένει ουσιαστικά είναι να ανακοινωθεί αυτό επίσημα κι από τις δυο ΠΑΕ. Όπως έχει γίνει γνωστό, ο Γιώργος Λιμπάντσης και ο Χάρης Κουτσούρης θα δώσουν κοινή συνέντευξη Τύπου τη Δευτέρα (08/07) στην οποία θα αναλυθεί το πλάνο της νέας δύναμης που δημιουργείται στο Κερκυραϊκό ποδόσφαιρο, με σκοπό την άμεση επάνοδο της ομάδας στη Super League.
Σύμφωνα με όσα αναφέρει το Corfusports.gr, τεχνικός της Κέρκυρας σε αυτή τη νέα προσπάθεια αναμένεται να είναι ένας άνθρωπος που έχει κάτσει στο παρελθόν στον πάγκο της ομάδας, με επιτυχία. Ο λόγος για τον Μπάμπη Τεννέ ο οποίος φέρεται να είχε επαφές με τον Γιώργο Λιμπάντση και να είναι πολύ κοντά σε συμφωνία με τους «Φαίακες» έτσι ώστε να αναλάβει την τεχνική τους ηγεσία τη νέα σεζόν.