ΑΕΚ: Στις 25 Ιουλίου η… πρώτη
Σε λιγότερο από ένα μήνα θα γίνει η πρώτη συγκέντρωση των παικτών της ΑΕΚ οι οποίοι τα πρωινά θα προπονούνται στο γήπεδο γκολφ της Γλυφάδας και τα απογεύματα στα Σπάτα.
Συνεχίζονται οι προεργασίες για το ξεκίνημα της προετοιμασίας της ΑΕΚ ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου. Οι «κιτρινόμαυροι» θα συγκεντρωθούν για πρώτη φορά στις 23 Ιουλίου όπου θα υπάρξουν εργομετρικές και αιματολογικές εξετάσεις.
Δύο ημέρες αργότερα θα ξεκινήσουν και οι προπονήσεις. Μετά από ενέργειες του Ευάγγελου Ασλανίδη, η Ένωση εξασφάλισε το γήπεδο γκολφ στη Γλυφάδα όπου θα κάνει τις πρωινές προπονήσεις από τις 25 Ιουλίου έως τις 10 Αυγούστου, με τις απογευματινές να λαμβάνουν κανονικά μέρος στα Σπάτα.
Αυτή η κίνηση έγινε λόγω του ότι στο γήπεδο γκολφ υπάρχει αρκετό πράσινο, με αποτέλεσμα να αποφεύγεται η αφόρητη ζέστη και οι παίκτες να μπορούν να δουλέψουν σε κανονικές συνθήκες.