Αστέρας Τρίπολης: Τέλος... χρόνου για Περόνε
Ο Εμάνουελ Περόνε είναι ανέτοιμος για τον αγώνα της Κυριακής (09/12) κόντρα στον Άρη, προσθέτοντας ακόμα έναν... πονοκέφαλο στον Σάκη Τσιώλη.
Μπορεί από χθες να μπήκε στο κανονικό πρόγραμμα προπονήσεων του Αστέρα Τρίπολης ο Εμάνουελ Περόνε, ωστόσο δεν είναι έτοιμος να προσφέρει τις υπηρεσίες του στο ματς της Κυριακής κόντρα στον Άρη.
Ο τεχνικός των Αρκάδων δε θα μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες έξι παικτών του, καθώς εκτός για την αναμέτρηση της Κυριακής είναι και οι Σεμπάστιαν Μπαρτολίνι, Φερνάντο Ουσέρο, Καλίφα Σανκαρέ, Τάσος Μπακασέτας και Χρήστος Πιπίνης.
Όσον αφορά στην προετοιμασία, αυτή συνεχίστηκε με μια προπόνηση το απόγευμα και περιελάμβανε ασκήσεις τακτικής και ανάπτυξης παιχνιδιού. Η προετοιμασία του Αστέρα Τρίπολης θα ολοκληρωθεί αύριο το πρωί, με τον Τσιώλη να ανακοινώνει την αποστολή για τον αγώνα με τους «κίτρινους».