Super League: Σε απολογία ο Άρης και Κολτσίδας
Τέσσερις ομάδες κλήθηκαν σε απολογία για την 13η αγωνιστική, με τον Άρη να έχει το πιο σοβαρό κατηγορητήριο για τα επεισόδια στο ματς με τον Ατρόμητο.
Οι ΑΕΚ, Πανιώνιος και ΠΑΟΚ κλήθηκαν από την Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή για την Τετάρτη 05/12 και ώρα 13:00, για την συμπεριφορά των οπαδών τους.
Αναλυτικά οι κλήσεις:
Α) ΠΑΕ ΑΕΚ: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της στον αγώνα ΠΑΕ ΑΕΚ- ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα.
* Επί παραβάσει των άρθρων 1 επ, 5, 14 και 15 του Π.Κ. της ΕΠΟ.
Β) ΠΑΕ Αρης, Γ. Κολτσίδας (εκπρόσωπο): «Βάσει των αναφερομένων στο από 1/12/2012 Φύλλο Αγώνα, το οποίο σας γνωστοποιήθηκε κατ’ αρθ. 15 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.), στην Έκθεση Παρατηρητή Αγώνα και στην υπ΄ αριθμ. 1003/2/1/1 6-ι΄ Έκθεση της Αστυνομίας καλείσθε ενώπιον μας την Τετάρτη 5-12-2012 και ώρα 13:00 και συντέμνοντας την προθεσμία κλητεύσεως στις δώδεκα (12) ώρες κατ’ άρθρο 9 του Δικονομικού Κανονισμού Λειτουργίας Πειθαρχικών Επιτροπών, προς απολογία» : Για υβριστικά συνθήματα των φιλάθλων της, για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της καθώς επίσης και για τη συμπεριφορά του εκπροσώπου κ. Γ. Κολτσίδα στον αγώνα ΠΑΕ Αρης-ΠΑΕ Ατρόμητος Αθ.
* Επί παραβάσει των άρθρων 1 επ, 5, 11, 14, 15 και 18 του Π.Κ. της ΕΠΟ.
Γ) ΠΑΕ Πανιώνιος: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της στον αγώνα ΠΑΕ Πανιώνιος-ΠΑΕ Παναθηναϊκός.
*Επί παραβάσει των άρθρων 1 επ, 15 του Π.Κ. της ΕΠΟ.
Δ) ΠΑΕ ΠΑΟΚ: Για υβριστικά συνθήματα των φιλάθλων της καθώς επίσης και για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της στον αγώνα ΠΑΕ Βέροια-ΠΑΕ ΠΑΟΚ.
* Επί παραβάσει των άρθρων 1 επ, 5, 14 και 15 του Π.Κ. της ΕΠΟ.