ΠΑΟΚ: «Μέσα» και ο Έτο με Ολυμπιακό!

ΠΑΟΚ: «Μέσα» και ο Έτο με Ολυμπιακό!

Ευχάριστα ήταν τα νέα που έφτασαν στα αυτιά του Γιώργου Δώνη από το μέτωπο… Έτο, ο οποίος έβγαλε χωρίς ενοχλήσεις το σημερινό (23/11) πρόγραμμα του «Δικέφαλου», θέτοντας εαυτόν στη διάθεση του προπονητή του ενόψει της κυριακάτικης αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό στην Τούμπα (25/11, 19:30).

Ο τεχνικός του «Δικεφάλου του Βορρά» συμπεριέλαβε, μάλιστα, τον Βραζιλιάνο στην αποστολή, ενώ αντίθετα εκτός έμειναν οι τραυματίες Πάμπλο Γκαρσία και Γιώργος Γεωργιάδης που συνεχίζουν θεραπεία, αλλά και ο τιμωρημένος Χακόμπο.

Αναλυτικά την αποστολή του ΠΑΟΚ απαρτίζουν οι: Γλύκος, Γιακουμής, Έτο, Κωνσταντινίδης, Λίνο, Σταφυλίδης, Κατσικάς, Βιβιάν, Κουμάλο, Φωτάκης, Κάτσε, Λάζαρ, Ρομπέρ, Σαλπιγγίδης, Πόποβιτς, Αθανασιάδης, Πέλκας και Λόρενς.

Από εκεί και πέρα, πριν την έναρξη του σημερινού προγράμματος το οποίο παρακολούθησαν οι Βρύζας και Σιστιακόφ, ο Γιώργος Δώνης ανέλυσε μέσω βίντεο το παιχνίδι του Ολυμπιακού, θέτοντας παράλληλα ζητήματα τακτικής.

Ο 43χρονος τεχνικός, σύμφωνα με όσα έχει δείξει στις προπονήσεις, αναμένεται να παρατάξει τον Γλύκο κάτω από τα δοκάρια, τον Κατσικά με έναν εκ των Κουμάλο ή Βιβιάν παρτενέρ του στο κέντρο της άμυνας και τους Έτο, Λίνο σε δεξί και αριστερό άκρο αντίστοιχα.

Οι Κάτσε και Λάζαρ ή Φωτάκης θα πάρουν θέση στον άξονα της μεσαίας γραμμής, ενώ οι Ρομπέρ (αριστερά) και Σαλπιγγίδης (δεξιά) θα βλέπουν την πλάτη των Λόρενς και Αθανασιάδη.



ΠΑΟΚ: Γιγαντοοθόνη στην Τούμπα για τον τελικό με την Μπιλμπάο
ΠΑΟΚ: Γιγαντοοθόνη στην Τούμπα για τον τελικό με την Μπιλμπάο
Πένθος στο ποδόσφαιρο: Πέθανε στα 82 του χρόνια ο Λίο Μπενάκερ
Πένθος στο ποδόσφαιρο: Πέθανε στα 82 του χρόνια ο Λίο Μπενάκερ
Τσέντι Όσμαν: «Να κερδίσουμε την Euroleague φέτος, αλλά και του χρόνου»
Τσέντι Όσμαν: «Να κερδίσουμε την Euroleague φέτος, αλλά και του χρόνου»
Αγγλικές φήμες για πώληση Βαγιαννίδη και Ιωαννίδη στην Σπόρτινγκ!
Αγγλικές φήμες για πώληση Βαγιαννίδη και Ιωαννίδη στην Σπόρτινγκ!
©2011-2025 Onsports.gr - All rights reserved